yle.fi


Tältä kuulostaa vuosi 2011

BBC listasi jälleen tulevaisuuden tähdet.

Ensi vuoden starat ovat BBC:n mukaan James Blake, Anna Calvi, Daley, Esben & the Witch, Jessie J, Clare Maguire, Mona, The Naked & Famous, Nero, Jai Paul, The Vaccines, Warpaint, Jamie Woon, Wretch 32ja Yuck.

Lista on koottu kysymällä musabisneksen vaikutusvaltaisilta henkilöiltä heidän suosikkejaan. Jokainen raadin jäsen nimesi kolme suosikkiaan mistä tahansa maasta. Ehtona oli, ettei artistilla saa olla aiempaa menestyksekästä bänditaustaa tai brittilistalla hyvin menestynyttä singleä.

BBC on listannut tulevaisuuden tähtiä jo yhdeksän vuoden ajan. Aiemmin listan kuumia nimiä ovat olleet muiden muassa Little Boots, Adele, Mika, Keane ja 50 cent. Viime vuonna listan kärkeen ylsi Ellie Goulding.

Myös Florence and the Machine, La Roux, Duffy, The Ting Tings, Klaxons, Bloc Party ja Franz Ferdinand ovat pärjänneet edellisinä vuosina listalla hyvin.

Kommentit

Kuka nipisti ja ketä? Kuka vilautti ja mitä? Julkkikset mokailevat jatkuvasti ja me kerromme herkullisimmat palat juuri sinulle.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.