yle.fi


Tämäkin laulajatar ihailee Katy Perryn rintamusta

Brittilaulajatar Adele on liittynyt usean muun joukkoon ja kehuu Katy Perryn rintoja.

Rolling in the Deep -hitistä tunnetulla Adelella ei ole mitään vastaan naisten seksikästä pukeutumista. Brittilaulaja ei koe niukkoja esiintymisasuja omakseen, mutta nauttii silti täysin rinnoin (kyllä – kirjoitin täysin rinnoin) kollegoidensa niukoista esiintymisasioista.

- On mahtavaa nähdä Lady Gagan tissit ja peppu, on mahtavaa nähdä Katy Perryn tissit ja peppu. Rakastan sitä. Minun musiikkini ei kuitenkaan liity siihen. En tee musiikkia silmille, teen musiikkia korville, Adele kommentoi.

Gagaa ja Perryä kurvikkaampi laulajatar kertoo lisäksi olevansa tyytyväinen painoonsa. Adele ei pukeutuisi niukasti, vaikka olisi hoikempi.

- Tykkään syödä hyvää ruokaa ja juoda hyvää viiniä. En esittelisi tissejä ja takamusta, vaikka minulla olisi täydellinen kroppa.

Tägit:

Artistit:

Kommentit

Kuka nipisti ja ketä? Kuka vilautti ja mitä? Julkkikset mokailevat jatkuvasti ja me kerromme herkullisimmat palat juuri sinulle.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.