yle.fi


Tommy Lindgreniä nolottaa Suomi-fanien puolesta

Don Johnson Big Bandin laulaja Tommy Lindgren vieraili tänään YleX Iltapäivässä.

YleX Iltapäivän studiossa elettiin tänään tämäniltaisen jääkiekko-ottelun tunnelmissa. Vieraina olivat Don Johnson Big Bandin laulaja Tommy Lindgren ja jääkiekkoilija Karoliina Rantamäki. Lindgren myönsi olevansa kova penkkiurheilija ja kannustavansa Suomea kisoissa, mutta välillä kisafanien ”pelikunto” nolottaa kotisohvalla istuvaa herraa.

- Mua masentaa aina välillä se, että kun kuviin tulee yleisöstä sellainen jääkiekkofani, jolla on silmät puolitangossa, eikä mitään hajua paljon peli on tai edes missä se itse tällä hetkellä on. Niin niillä on lähestulkoon aina Suomen paita päällä.
 

Artistit:

Kommentit

Jos IFK-paitaa pitää, ei ole varaa tuollaisiin kommentteihin. MM-fanit eivät vahingoita ketään, ovat vain pikku huppelissa. IFK-fanit yrittävät tahallaan vahingoittaa muita, jotka ovat jopa hengenvaarassa. Ottakoonpa siihen kantaa. Pelle.

mitä välii jos on varaa ostaa lippu ja juhlii niin antaa palaa vaan =D ei se nyt niin noloo ole,pitäs jo olla tottunu suomalaiseen kannustus kulttuuriin =D

Kuka nipisti ja ketä? Kuka vilautti ja mitä? Julkkikset mokailevat jatkuvasti ja me kerromme herkullisimmat palat juuri sinulle.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.