yle.fi


Viikon Himotuin biisi on edelleen Uniklubin Aikasi on nyt!

Uniklubia ei helpolla syrjäytetä YleX Himotuimmat-listan kärkipaikalta.

 

Himotuimpien äänestetyimpänä biisinä jatkaa Uniklubin Aikasi on nyt, neljättä viikkoa putkeen. Espoolaispoikien bändi Pasa kaihoaa Kristiinaa hopeapallilla, ja Happoradion Ihmisenpyörä pyörähti tällä viikolla kolmannelle sijalle. Pelkkää suomalaista koko TOP-3!

YleX Himotuimmissa Sinä päätät, mikä on tämän hetken parasta musiikkia. Voit äänestää Himotuimpia kappaleita YleX:n soittolistoilta täällä.

YleX Himotuimmat – listan kärkipaikalle äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi YleX Himotuimmat -listan ykkönen ansaitsee itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä. Koskemattomuuden aikana Himotuin -kappale pysyy mukana äänestyksessä, vaikka biisi olisi jo poistunut YleX:n soittolistalta. Soittolistamme elää jatkuvasti; joka viikko sinne nousee mukaan uusia kappaleita ja osa vanhoista poistuu. Koskemattomuus YleX Himotuimmat – äänestyksessä on voimassa vain silloin, kun kappale komeilee YleX Himotuimmat – listan kärjessä.

Tägit:

Artistit:

Kommentit

Heippa

Käykää ihmeessä äänestämässä kolmea soittolistasuosikkianne ja vaikuttakaa siihen millä sijalla Uniklubi on tällä viikolla. Ehkä ykköspalli vaihtuu? Riippuu ihan teistä äänestäjistä :)

Viimeisin Himotuimmat-lista näkyy täällä
http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/himotuimmat/chart?period=392

Ketä kiinnostaa joku Uniklubi? Tyhmä nimi yhtyeellä ja musiikkikin on aivan surkeaa.

Miks ihmiset himoitsee tätä??!! On sitä paljon parempaakin kuultu!

Missähän olisi näkyvissä viimeisin himotuimmat lista kokonaan? Olen kiinnostunut.

Kuka nipisti ja ketä? Kuka vilautti ja mitä? Julkkikset mokailevat jatkuvasti ja me kerromme herkullisimmat palat juuri sinulle.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.