yle.fi


Apocalyptica ei korvaa senttiäkään Rammsteinille

Apocalyptica (kuva: Sony Music)

Ulkomaisessa ja kotimaisessa musiikkilehdistössä on kerrottu laajasti, miten suomalaisbändi joutuu maksamaan Rammsteinille korvauksia heidän nimensä käytöstä markkinoinnissaan.

Saksalaistuomioistuimessa tuomio on kuitenkin langetetty Sony Musicille – ei Apocalypticalle. Bändin saksalaismanageri Ulysses Hüppauf vahvistaa asian YleX:lle.

- Kyseessä on levy-yhtiöiden välinen oikeusjuttu. Apocalyptica ei ole osallisena jutussa ja bändit ovat edelleen ystäviä.

Hän myös kertoo, ettei Rammsteinin nimeä ole käytetty CD-levyjen kansitarroissa, kuten on uutisoitu. Hänen mukaansa saksalaisbändin nimi on mainittu ainoastaan vuonna 2007 julkaistun Worlds Collide -levyn mainosjulisteissa sekä lehtimainoksissa.

Levy-yhtiöiden välinen oikeuskiista alkoi, kun mainosmateriaalissa käytettiin levyllä vierailevan laulaja Till Lindemanin sijaan hänen bändinsä Rammsteinin nimeä. Sony Musicin  joutuu korvaamaan 45 000 euroa tavaramerkin väärinkäytöstä.
 

Artistit:

Kommentit

NHL jerseys where you will come across unbelievable surprise. We have a big variety of jersey on sale in different styles and colors.
NFL jerseys,
NBA Jerseys,
MLB jerseys and ice hockey jerseys have been in a very hot sale.
cheap jerseys-Free Shipping.
New Style jerseys for sale.
youth jerseys
cheap NFL jerseys
cheap NHL jerseys
cheap MLB jerseys
cheap NBA jerseys
on wholesale From jerseysforsales.com Online Shop.

Tie it within a Ralph Lauren Polo knot. Though most Ralph Lauren Clothing belts are created with buckles, they're not necessarily intended as buckled. Instead, tie a square or half-hitch Ralph Lauren Uk knot to secure it around your waist. Tie it tight enough therefore it stays available, and not so tight who's feels Ralph Lauren Polo Shirts restricting.

Heitetäänpä tännekin virallinen info asiasta:
http://www.apocalyptica.com/us/node/5681

Mutta pakko vielä todeta, että hienosti hoidettu YleX! :)

Rammsteinin ja apocalyptican jannut on ihan hyvissä väleissä keskenään joten tämä on todellakin vain levy-yhtiöiden välinen kiista, turhaa esim. Lindemannia haukutaan, sillä on paljon enemmän munaa ku kellään.

No niin, on sittenkin joku taho joka puhuu asiasta niin kuin se on :) Mahtavaa YleX! Kyllähän sen järki sanoo että levy-yhtiöt tässä tappelee eikä bändit. Tosin siis myönnytyksenä medialle, kyllähän otsikko "Apocalyptica joutuu korvaamaan Rammsteinille 45 000€!!" on paljon raflaavampi ja varmasti myyvämpi kuin "Sony Music tuomittiin korvauksiin" ;) Tämän jutun otsikko on myös ihana, piristi aamua huomattavasti :D

naurettavaa pelleilyä. eikös tää lindeman ois voinu sanoo sille omalle levy-yhtiölleen notta, lopettakaa paskan jauhaminen, iteppähän läksin vierailemaan toisten projekteihin. vai onko niin että levy-yhtiö omistaa sekä jätkät että bändin nimenkin?

Mahtavaa että jossaki on asia esitetty niinku se oikeasti oon! Kiitos ylex!

Kiitos YleX! :)
On se hienoa, kuinka pidätte meidän Apocalyptica-miehistön puolia. :)
Aivan mahtavaa, että otitte selvää, kuinka asiat ovat oikeasti.
Tosin tuli sitä itsekin pohdittua, että tuskin menee bändin rahoista tuo summa, sillä tuskin oli bändi omin käsin niitä julisteita värkännyt. Eikä varmasti ollut juuri sananvaltaa niiden ulkonäöstä..

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.