yle.fi


Tämä nainen on suositumpi kuin kukaan muu

Adele on rikkonut jälleen uuden ennätyksen.

Tällä kertaa laulajatar rikkoo tämän vuoden myydyimmän levyn enkan koko maailmassa. Upean laulajan 21-uutuusalbumia on myyty yli miljoona kappaletta USA:ssa. Koko planeetalla rieskaa on myyty 1,7 miljoonaa kappaletta, mikä on 10 prosenttia kaikista myydyistä levyistä. Miään bändi tai kukaan artisti ei ole koskaan aiemmin pystynyt vastaavaan pophistoriassa. 

Naisen levy on ensimmäinen yli miljoona kappaletta myynyt albumi koko tänä vuonna Jenkeissä. Adelen kakkosalbumia ovat olleet tekemässä Rick Rubin, Paul Epworth ja Ryan Tedder. Myös neitokaisen ensimmäinen albumi 19 on noussut uudelleen listoille 21-hittialbumin imussa.

Nainen joutuu menestyksestä huolimatta luovuttamaan Billboard-listan kärkipaikan Foo Fightersille. Bändin juuri julkaistua Wasting Light -levyä on myyty jo ennakkoon niin paljon, että se ylittää viikkomyynnissä Adelen. Foo Fightersilla on kuitenkin vielä matkaa miljoonamyyntiin.

Tägit:

Artistit:

Kommentit

Onhan tuo Adele ihan jees, mutta en kyllä tajua miten hän pärjää noin hyvin noilla listoilla.
Kuitenkin aika tavallinen artisti jos vertaa noihin Gagoihin sun muihin.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.