Enkeli avun tarpeessa

Venäläinen televisiokanava paljasti viime keväänä, että maan sairaaloissa  makaa jopa satojatuhansia hylättyjä 0-3-vuotiaita lapsia kurjissa oloissa vailla kunnollista huolenpitoa. Se uutinen muutti 23-vuotiaan Anastasia Sharkon elämän. Hän otti hylättyjen lasten auttamisen sydämen asiakseen ja alkoi kerätä lapsille vaatteita ja leluja, joita hän kuljettaa kotoaan Suomesta omalla autollaan tuhansien kilometrien matkoja Venäjän sairaaloihin. Sadat suomalaisäidit ovat tukeneet Anastasian yhden naisen avustusprojektia ja lahjoittaneet tarvikkeita lapsille vietäväksi.

Nyt Anastasia on kuitenkin tullut tienhaaraan. Avustustyö on paisunut niin, ettei aikaa tahdo enää riittää omalle perheelle ja keskenjääneille opinnoille. Koti alkaa täyttyä lahjoituksina saaduista tavaroista, eikä kaikkia apua tarvitsevia ehdi millään auttaa. Mitä Anastasian pitäisi tehdä? Onko edessä luovuttaminen vai voiko avustustoimintaa kehittää niin, että se voi jatkua?

Studiossa Anastasian tilanteeseen löytävät ratkaisuja mm. huippuliikemies
Toivo Sukari, Suomalais-venäläisen kauppakamarin yritysneuvoja Anne Pajalin,
Pelastakaa Lapset ry:n ohjelmapäällikkö Paula Keskioja ja suoran avustustyön
veteraani Kalle Augustsson.

Haluatko auttaa Anastasiaa auttamaan? Lisätietoa Anastasian ja muiden suomalaisäitien avustustyöstä löydät osoitteesta www.hylatytlapset.fi.

Anna neuvo >

Lhet linkki

Esitysaika

Härkää sarvista TV1:ssä maanantaisin noin 22.00

YLE Areena