Sylvi Kaitala (Sylvi Salonen) SYLVI KAITALA, jota näyttelee Sylvi Salonen

Ikä 70 v

Sylvi Kaitala loi Lehtitalon rakastetun miehensä kanssa kovalla työllä ja piti myöhemmin ohjaksia tiukasti käsissään Lehtitalossa kassanhoitajana. Vetäytynyt niin sanotusti eläkkeelle. Jumaloi poikaansa Carolusta, pitää tytärtään Riaa tyhmänä, koska tämä ei ole kiinnostunut Lehtitalosta. Kiittää taivasta että sai Rian kunniallisesti hyviin naimisiin oikein aatelismiehen kanssa. Sylvi Kaitala on erittäin ponteva, perillä Lehtitalon asioista ja määrää viime kädessä kaikesta. Luonteeltaan tiikeriemo. Mutta varsinainen lapsi on Lehtitalo. Sylvi on ylpeä ja ehdoton. Hän voi vaikuttaa härskiltä ja kovalta, mutta sisällä on paljon lämpöä joka näkyy suhteessa lapsenlapsiin ja Holopaiseen, hänen autonkuljettajaansa. Kun vähemmän rakastettu lapsi, Ria, joutuu vaaraan, Sylvi on vankkumatta hänen tukenaan. Sylvi on räväkän huumorintajuinen, kuvia kumartamaton. Vihassaan hän on vaarallinen ja silmitön.

 
Carolus Kaitala (Tapani Perttu) CAROLUS KAITALA, jota näyttelee Tapani Perttu

Ikä 50 v

Carolus Kaitala on Sylvi Kaitalan poika. Hän on ollut neljännesvuosisadan kaupungin huomattavimpia playboy-hahmoja. Viina ei kuitenkaan ole vienyt miestä, vaikka sitäkin on juotu. Hän on sekaantunut useisiin skandaaleihin, mm. kolmekymppisenä seurustellut amerikkalaisen, suomalaissyntyisen miljonäärin Mr. Jarvisin 18-vuotiaan tyttären kanssa, jonka seurauksena isä lähetti tyttären takaisin Yhdysvaltoihin. Naisia on ja on ollut joka sormelle. Nyt seurustellut kolme vuotta Soili Jalaspuron, "Peilin" päätoimittajan kanssa joltistakin uskollisuutta noudattaen. Carolus Kaitalassa on todettu syöpä. Asuu äitinsä ja vanhan emännöitsijän kanssa upeassa esikaupunkihuvilassa.

 
Ria af Näfverhorn (Kaarina Turunen) RIA af NÄFVERHORN o.s. Kaitala, jota näyttelee Kaarina Turunen

Ikä 46 v

Ria af Näfverhorn on Sylvi Kaitalan tytär. Ria on aina inhonnut Lehtitaloa, ei ole koskaan työskennellyt siellä päivääkään. Hänen menneisyydessään on skandaali: hän tuli raskaaksi alle 20-vuotiaana. Hänelle tehtiin abortti. Mutta siitä tietää vain Kaitalan palvelusväki. Ria on mennyt heti tapauksen jälkeen naimisiin ulkoministeriössä työskentelevän Henrik af Näfverhornin kanssa ja on tunnustanut tälle "syntinsä". Perheessä on yksi lapsi, Matias. Avioliitto on onneton. Aviopuolisot nukkuvat eri makuuhuoneissa.

 
Henrik af Näfverhorn (Fred Negendanck) HENRIK af NÄFVERHORN, jota näyttelee Fred Negendanck

Ikä 50 v

Henrik af Näfverhorn on Sylvi Kaitalan tyttären, Rian, aviomies. Hän on suurlähettiläänä Jakartassa, odottaa huippupaikkaa Washingtoniin. Kunnianhimoinen ja hienostunut. Suku on "fiini", mutta rutiköyhä, omistaa kartanon joka syö rahaa. Rian rahoja käytetään kartanon kunnostamiseen jatkuvasti. Henrik on biseksuaali, mistä vaimolla ei ole aavistustakaan. Jakartassa Henrikillä on suhde residenssin houseboyn kanssa. Moitteeton julkisivu on Henrikille tärkeintä.

 
Matias af Näfverhorn (Joonas Saartamo) MATIAS af NÄFVERHORN, jota näyttelee Joonas Saartamo

Ikä 15 v

Matias on suurlähettiläsperheen ainoa lapsi, taiteellinen poika, joka käy hienostokoulua Jakartassa. Hän on oppinut luovimaan kotonaan menettämättä selkärankaansa. Ikäisekseen yllättävän kypsä tyyppi.

 
Carola Jarvis (Minna Turunen) CAROLA JARVIS, jota näyttelee Minna Turunen

Ikä 20 v

Carola on valokuvamalli, amerikansuomalaista sukua, äiti kuollut äskettäin, isoisä on upporikas suomalaissyntyinen Idahon perunakeisari, Mr. Jarvis. Carola on kasvanut äidin kanssa isäpuolen (jota hän luulee oikeaksi isäkseen) kuoltua onnettomuudessa. Äiti on kasvattanut Carolan ansarissa oman nuoruutensa hairahduksia peläten. Carola pelkää äidin kuoltua joutuvansa isoisän ankaran uskonnolliseen huomaan. Hän uhmaa isoisänsä tahtoa ja livistää Pariisiin. Suureen maailmaan tottumattomana hän tukeutuu valokuvamalli Mallaan ja toisaalta rakastettuunsa Julieniin.

 
Elli Ranta (Anu Pekkarinen) ELLI RANTA, jota näyttelee Anu Pekkarinen

Ikä 45 v

Elli Ranta on ekonomi ja Lehtitalon talousjohtaja. Hän on pidellyt Lehtitalon talousasioita järjen ja kannattavuuden rajoissa jo neljännesvuosisadan. Hän on Sylvi Kaitalan luottohenkilö ja pidetty henkilö Lehtitalossa. Hän on fiksaantunut nuoruudenrakkauteensa Lauriin, joka jätti hänet ennen kuin yhteinen poika Sami syntyi. Hän ei tiedä miksi Lauri sitten karkasi merille. Elli kärsii siitä yhä.

 
Sami Ranta (Teemu Lehtilä) SAMI RANTA, jota näyttelee Teemu Lehtilä

Ikä 25 v

Sami Ranta on Elli Rannan poika ja valokuvaaja Lehtitalon palveluksessa. Hän on nuori lupaus, temperamenttinen ja rohkea, romanttinenkin. Sami asuu äitinsä kanssa vanhassa kaupungin keskustan asunnossa. Hän suhtautuu huolehtivasti äitiinsä, mutta vihaa kiihkeästi isäänsä, Lauri Rantaa.

 
Lauri Ranta (Mikko Hänninen) LAURI RANTA, CAPTAIN LARRY, jota näyttelee Mikko Hänninen

Ikä 46 v

Lauri Ranta alias Captain Larry on Sami Rannan isä. Pakkoavioliitto Ellin kanssa 20-vuotiaana. Lauri karkasi merille ennen Samin syntymää, koska hän vihasi omaa isäänsä, Yrjö Rantaa, useammastakin syystä: isä halveksi häntä, koska hän ei menestynyt koulussa eikä myöskään osoittanut mielenkiintoa Lehtitaloa kohtaan ja pakkoavioliitto merkitsi pakkotyötä Lehtitalossa. Lisäksi hän epäili että Ellillä oli suhde isän kanssa ja että syntymässä oleva lapsi olisikin hänen isänsä lapsi. Laurista ei ole Suomessa kuultu sen koommin mitään. Hän työskentelee Borneolla öljynporauslautalla sukeltajien päällikkönä, Captain Larryna, ja rällää pitkin Kaakkois-Aasiaa.

 
Soili Jalaspuro (Eppu Nuotio) SOILI JALASPURO, jota näyttelee Eppu Nuotio

Ikä noin 35 v

Soili Jalaspuro on Lehtitaloon kuuluvan naistenlehti "Peilin" päätoimittaja. Hän on Carolus Kaitalan rakastajatar, vähäisistä oloista kohonnut roskalehden entinen juorutoimittaja, jota varten seksistä huumaantunut Carolus perusti oman lehden. Soili pelkääkin ettei häntä oteta siksi ammatillisesti vakavasti. Soili on pyrkyri pahemmasta päästä. Hänelläkin on kuitenkin heikko kohtansa, rakastettu Antti Mäki. Soili taitaa olla niitä naisia jotka kohtelevat huonosti kilttiä miestä, mutta konttaavat julman edessä!

 
Antti Mäki (Markku  Maalismaa) ANTTI MÄKI, jota näyttelee Markku Maalismaa

Ikä kolkyt ja risat

Antti Mäki on Lehtitalon markkinointipäällikkö, Soili Jalaspuroa nuorempi, muuten. Antti Mäki on opiskellut hienossa yliopistossa Yhdysvalloissa, vaikka tuleekin varattomasta kodista. Viimeksi mainitusta syystä snobi. Antti haluaa tehdä rahaa ja saada valtaa kompensoidakseen lapsuudessaan kokemansa nöyryytykset. Antti on herravihainen kapitalisti. Vallanhalu on vienyt hänet mukaan politiikkaan. Hän sotkeutuu omaan nokkeluuteensa, sillä hän on tosi nokkela mutta ei älykäs - viisaasta puhumattakaan!

 
Julien Beau (Mikael Andersson) JULIEN BEAU, jota näyttelee Mikael Andersson

Ikä noin 25 v

Julien Beau esiintyy kansainvälisenä liikemiehenä, mutta on oikeasti terroristi. Kiihkeä uhoaja. Hän rakastuu Carola Jarvisiin oikeasti ja tästä rakkaudesta kehittyy hänen kapinansa "järjestöä" vastaan. Ei pysty tapaamaan Carolaa ennen kuin vasta sitten, kun inhimillinen mustasukkaisuus tulee mukaan kuvaan.

 
Kaisa Ala-Hissa (Kristiina Elstelä) KAISA ALA-HISSA, jota näyttelee Kristiina Elstelä

Ikä 55 v

Kaitaloiden taloudenhoitaja. Uskollinen kodin hengetär. Järkevä, positiivinen, sovitteleva. Sylvi Kaitalan sielun peili. Tuntee kaikki Kaitaloiden salaisuudet ja vartioi niitä uskollisesti.

 
Tenho Holopainen (Esko Hukkanen) TENHO HOLOPAINEN, jota näyttelee Esko Hukkanen

Ikä 62 v

Yrjö Rannan ja Kaitaloiden vanha autonkuljettaja. Kaisan tavoin talon vankka tukipylväs ja salaisuuksien vartija. Rakastaa Lauri Rantaa kuin omaa poikaansa. Uskollinen Sylville ja Carolukselle ja koko Kaitalan suvulle.

 
Kikka Nordberg (Anu Sinisalo) KIKKA NORDBERG, jota näyttelee Anu Sinisalo

Ikä 28 v

Peili-lehden muotitoimittaja. Innostuva ja hyvä työssään. Tekee mitä tahansa saadakseen Samin omakseen. Rakkaus Samiin määrää hänen kaikkia tekojaan.

 
Hannu Koski (Seppo Pääkkönen) HANNU KOSKI, jota näyttelee Seppo Pääkkönen

Ikä 45 v

Aitta-lehden päätoimittaja. Vanhan koulun journalisti. Kiltti ja empaattinen ihminen, joka on kuolettavasti rakastunut Elliin ja jaksaa pyyteettömästi tätä odottaa.

 
Alice Åstad (Stina Engström) ALICE ÅSTAD, jota näyttelee Stina Engström

Ikä 35 v

Everest-konsernin Euroopan johtaja. Harvardin yliopiston kasvatti — kuten Antti Mäki. Kotoisin Pohjanmaan Vöyristä. Häikäilemätön huippujohtaja, jolla ei ole koskaan ollut aikaa eikä kiinnostusta rakastua — kunnes kohtaa Laurin alias Larryn.

 
Natasha (Elina Skvortsova) NATASHA, jota näyttelee Elina Skvortsova

Ikä 26 v

Inkerinmaalta kotoisin oleva ilotyttö, tanssijatar, joka on tullut Suomeen veljensä mafiapomon houkuttelemana. Natasha on tunteitten johdattelema aistillinen luonnonlapsi, jonka herkkyyteen Antti Mäki rakastuu.

 

KUVAT: Seppo Sarkkinen, Ari-Pekka Keränen, Jouko Leskelä, Tuukka Uusitalo