yle.fi

Eijan päiväkirja 17.9 - 20.9.

YLE Kuvapalvelu/Eija Seppänen

17/9
Niin moni lähetti minut tälle matkalle halauksin ja lämpimin toivotuksin, jotta tunsin saavani täydet valtuudet olla ja vaeltaa.
”Nauti, elä, koe, rentoudu.”
Toivotan itselleni hyvää matkaa. Opi olemaan armollinen, opi antamaan anteeksi. Huuhdo pois raskaus ja ankeus. Kevennä. Löydä se seikkailija itsestäsi uudelleen. Älä suorita.

18/9
Mies muuttaa Etelä-Afrikkaan. Mitä sitten? Mun tehtävä on miettiä, miksi se on niin vaikeaa. Iltalehdessä tämä olisi otsikoitu:
”Pyhiinvaeltajan raju tilitys. Mieheni vaihtoi minut pahakasikaan” (Warthog Tours)

19/9
Ajattelen sormenpäillä, kädet näppäimillä. Onnistuukohan kynällä ja paperilla? Alkumatkasta kynäni voi olla myrkyllinen (varoitus!), mutta jos sillä saadaan paha olo pois, olkoon vaan.
YLE Kuvapalvelu/Eija Seppänen
20/9
Onko parempia tai huonompia syitä Caminolle? Mulla ei ole kukaan kuollut, ei edes haavoittunut. Minun turvallisuudentunnettani on vain järkytetty. Onko mulla riittävä syy tälle matkalle? Taitaa olla mun murheet aika kevyttä tavaraa. Saako tälle matkalle lähteä kiittämään siitä, mitä on ollut?

Eija (ei varmistettu) 14.2.2009 10:34

Kiitos kauniista viestistäsi ja hyvää ystävänpäivää!

Ansku (ei varmistettu) 6.2.2009 14:22

Jokaisella on omat syynsä lähteä matkalle ja sitä pitää kunnioittaa. Jonkun iso murhe voi toisesta tuntua pikkujutulta. Itse sen parhaiten tietää, kuinka suuri murhe tai vastoinkäyminen on. Toinen pää surulle on ilo. Ihan samoin kuin joku pieni asia tekee ihmisen iloiseksi, ihan vaan vaikka että naapurin setä hymyilee. Jonkun toisen taas saa iloiseksi suurilla yllätysjuhlilla. Ethän väheksy niitä syitä, miksi lähdit matkalle. Ollaan erilaisia tallaajia ja kaikilla on omat jutut. Niitä juttuja voi sitten vaihdella muiden kanssa ja ehkä saada asioille uusia näkemyksiä. Tsemppiä sinulle!

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <br><p><span><table><tr><td><h2><h3><h4><a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><img><hr><div><fieldset><legend><label><input>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Varmenne
Laskutehtävän tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.
6 + 14 =
Ratkaise tehtävä ja syötä vastauksesi. Jos kysymys on esim. 1+1, syötä 2
Lähetä linkki

Esitysaika

YLE Teema maanantaisin 26.4.2010 alkaen klo 20.15, uusinta tiistaisin myöhäisillassa ja perjantaisin klo 17.55

YLE Areena

YLE Areena

YLE Areena

Löytöretki on katsottavissa YLE Areenasta 30 päivää ensi lähetyksestä lähtien.