yle.fi

Kesän 2009 parit

Satuhäiden uusi tuotantokausi esittelee 12 suomalaista ja osin ulkomaalaistakin rakkaustarinaa. Dokumentaarisen viihdesarjan viides tuotantokausi vie katsojat häähumuun aina Viroa ja Skotlantia myöten. Tahdon sanotaan Tartosta Kiiminkiin. Avioliittoon päätyviä rakkaustarinoita ja häävalmisteluita on seurattu tiiviisti, eikä dramatiikalta taaskaan vältytä, kyynelistä puhumattakaan.

Matkalla onneen pappi vaihtuu, morsian peruu häänsä, sulhanen paljastaa olevansa biseksuaali, morsian romahtaa hääpäivän aamuna, vihkimisen mahdollistavat paperit ovat hukassa…mutta lopulta kaikki on hyvin. Parit saavat toinen toisensa ja häät onnistuvat.

 Arttu Ristmeri/FilmaattisetJohannes ja Suvi Honkanen menivät salaa naimisiin kolme kuukautta tunnettuaan. Avausjaksossa parin avioliitto siunataan, mutta kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Paineet ovat lopulta liikaa herkälle morsiamelle. Ensiesitys 7.1.2010.
> Lue lisää
> Katso kuvia
 


 Taneli Ristmeri/FilmaattisetLeena Nieminen ja Jamie Kerr vihitään katolilaisin menoin. Päivää ennen  häitä alkaa paljastua, että Skotlannin katolisen kirkon Helsinkiin lähettämät paperit ovat kateissa. Pappi on tulisilla hiilillä, mutta päättää vihkiä parin. Ensiesitys 14.1.2010.
> Lue lisää
> Katso kuvia

 

 Taneli Ristmeri/FilmaattisetKun Päivi Saarela ja Jari Sumelles valmistelevat häitään, on voitettava kriisi toisensa perään. Kanttori on liipaisimella, pappi vaihtuu ja morsian ehtii perua häänsä, ennen kuin kaikki on viimein hyvin. Ensiesitys 21.1.2010.
> Lue lisää
> Katso kuvia

 

 FilmaattisetEvelyn Escalante ja Antti Klockars ovat poikkeuksellinen hääpari. Avoimen ja suvaitsevaisen parin häät ovat siksi täynnä yllätyksiä, joista Maria-Sisko Aallon toimiminen pappina on yksi pienimmistä. Ensiesitys 28.1.2010.
> Lue lisää
> Katso kuvia

 Arttu Ristmeri/FilmaattisetSatu Uimonen ja Janne Segersven sekä heidän lapsensa muodostavat uusperheen. Palomiehen ja ensihoitajan vaihtuvat työvuorot vaativat seitsenhenkisessä perheessä tarkkaa aikataulujen suunnittelua. Häiden organisoiminen vaatii siksi kuria ja järjestystä.  Ensiesitys 4.3.2010. 
> Lue lisää
> Katso kuvia


 Taneli Ristmeri/FilmaattisetAnna-Liisa Sarkkinen ja Jani Määttä saavat toinen toisensa juhannushäissä Kiimingissä. Hääparin vauhti on ollut hurja. Kaksi viikkoa ensitapaamisesta Jani kosi, ja runsas kuukausi sen jälkeen pari muutti yhteen. Kolmen kuukauden seurustelun jälkeen kiiri ilouutinen: Anna-Liisa oli raskaana. Ensiesitys 11.3.2010.
> Lue lisää
> Katso kuvia


 Arttu Ristmeri/FilmaattisetPauliina Brandt ja Antti Lappalainen rakastuivat päätä pahkaa. Kaksi kuukautta ensitapaamisesta Antti kosi kesken vappupirskeiden. Runsaat kolme kuukautta kihlajaisista vietetään parin riehakasta hääjuhlaa, mutta valmisteluihin jää vain pari viikkoa aikaa. Urakkaa ei helpota se, että sulhasen auto varastetaan kiireen keskellä. Ensiesitys 18.3.2010. 
> Lue lisää
> Katso kuvia


 Taneli Ristmeri/Filmaattiset Minna Virkki ja Jari-Matti Ritvonen vihitään Sastamalan maalaismaisemissa. Häät osuvat ajankohtaan, jolloin Minna kamppailee pääsystä Tangomarkkinoiden finaaliin. Minna kasaa paineita myös häihinsä, sillä hän päättää herkistää tuoreen miehensä laulamalla hänelle alttarilla. Suurimmat paineet ovat silti morsiamen isällä. Ensiesitys 1.4.2010. 
> Lue lisää
> Katso kuvia


 FilmaattisetTriinu Penijäinen ja Tuure Poussu vihitään Tartossa, morsiamen synnyinmaassa. Parin häävalmistelut keskittyvät siksi Viroon, jossa yllätys seuraa toista. Parin juhlissa on virolaiseen tapaan pulmaisä eli hääisäntä, joka vastaa ohjelmasta. Ensiesitys 8.4. 2010. 
> Lue lisää
> Katso kuvia

 


 Emilia Ukkonen/FilmaattisetUlla-Maija Kulju ja Miikka Ylikoski ovat urheilullinen pari. Ulla harrasti vammaisalppihiihtoa paraolympiatasolla, mutta tavattuaan Miikan hän rakastui ensin mieheen ja sitten hänen harrastukseensa. Nyt pari purjehtii yhdessä. Avioliiton satamaan he pääsevät Kemin merellisissä maisemissa. Ensiesitys 15.4.2010. 
> Lue lisää
> Katso kuvia


 Emilia Ukkonen/FilmaattisetTii-Mari Kojo muutti Turusta Säkylään yläasteikäisenä ja sekoitti saman tien säkyläläisten koulupoikien päät. Saku Vätti oli yksi heistä. Alkoi vuosia kestävä uuvutustaistelu, jonka päätteeksi Saku sai haluamansa. Useiden Sakun kihlautumisehdotusten jälkeen Tiii-Mari vastasi myöntävästi. Häitä vietetään Sakylässä, lähellä sulhasen suvun 400 vuotta vanhaa sukutilaa. Ensiesitys 22.4.2010. 
> Lue lisää
> Katso kuvia


 Taneli Ristmeri/FilmaattisetKaraokevetäjät Suvi Varis ja Timo Keskinen tutustuivat töissä. Työpaikkaromanssi riistäytyi pian palavaksi rakkaudeksi, joka kesti Timon syrjähypyn. Anteeksi antaminen ei kuitenkaan ollut helppoa. Tarvittiin Suvin muutto toiselle paikkakunnalle ja Timon perusparannusohjelma, ennen kuin Jyväskylässä päästään juhlimaan häitä. Ensiesitys 29.4.2010.
> Lue lisää
> Katso kuvia

Lähetä linkki

Esitysaika

Satuhäät palaa ruutuun uusin jaksoin keväällä 2011.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma katsottavissa 7 vrk ajan ensilähetyksestä.
> Areenaan