Miten räksyttävät koirat kuriin?

 Erkki Suonio / YLE

Naapuririitoja, turvattomia koulumatkoja ja lenkkireittejä...
Mitä kaikkea alati ohikulkijoita haukkuvat koirat voivatkaan saada aikaan.

Katsojien pyynnöstä annamme vinkkejä miten räksyttävät koirat saataisiin kuriin.
Pitäisikö kouluttaa koiraa vai koiran omistajaa ?

Kerro oma vinkkisi!

minäminäminä (ei varmistettu) 25.11.2011 13:03

Minä saan omistaa monta räkyttävää koiraa ja lähen ite pois ja annan koirien räkyttää ne on mun lapsia ja ei kuulu muille mitä teen ja ne on sitä paitsi kilttejä ei ne mitään tee ja saa juosta vapaasti muiden pihoilla ja olla vapaana lenkillä.

Koiraihmiset hoh hoijaa:
pitävät koiria perheenjäseninä, pistää niihin rahaa ja ajattelee vaan itteensä ja koiraansa pussailevat. Sanovat aina, että pitää heille suoraan sanoa jos haittaa, mut jos sanoo nätistikin niin ei ku mitä tilanne vaan pahenee ku heijjän "lapsiaan" moititaan ,ei voi sanoa hyvällä eikä pahalla.

Jos ihmiset välittäisivät perheestään ,siis ihmisistä yhtä paljon kuin koiristaan ja antaisivat saman huomion ja rakkauden ihmisille kuin rakeilleen niin maailma pelastuisi.
pitääkö sitten vielä ulkomailta asti tuoda tautisia koiria Suomeen ,tähän joku loppu, ei mitään järkeä rahtaa katukoiria tänne , vois johonkin muuhu aikansa käyttää. Kiitti ja moi.

eläinsuojeluneuvoja Keski-Suomesta (ei varmistettu) 17.11.2011 12:34

Kannatan kissa-ja koiraveroa, koska, niin maalla, kuin kaupungissakin on pieneläintarhoja. Liikaa eläimiä asuntojen kokoon nähden.Asunnot ovat asuinkelvottomassa kunnossa, niin ihmisille, kuin eläimillekin.
Peruste: Vero voisi kohtuullistaa eläinten lukumäärää. Eikä niitä kakkoja siivoa lopulta monikaan koiran omistaja nytkään. (viittaus esim. tämän päivän 16.11. asuntoyhtiön rotanmyrkky-uutiseen, jotta saataisiin koirankakat pois piha-alueilta.)

tuttua,tuttua (ei varmistettu) 16.11.2011 20:22

Koirat verolle ja sen kokoisena että tuntuu!Silloin poistuu turhat "räksyttäjät"ja jää vain ne koirat joita käytetään palveluun,poliiseilla,metsästykseen!Net ammatikseen käyttävät pitävät koiristaan huolta ja jos niistäkin voi joillakin jäädä koirien koulutus liian vähälle,pari huomautusta ,ellei tehoa koira pois!Tai omistaja koulutukseen ja koeaika sen jälkeen,nähdään pystyykö pitämään!

Toiseksi koiraverolla voidaan rakentaa kunnissa koirapuistoja joissa koirat pääsevät narun nokasta välillä jaloittelemaan,silloin on vähempi"virtaa"turhaan räksyttämiseen.Ja tarhat kustannettais niiden rahalla jotka omistaa koiran/koiria,eikä tulisi koirattomienkin kustannettavaksi!

Lähetä linkki

Esitysaika

 

 

 

Suomi express Areenassa

YLE Areena

YLE Areena
Ohjelma on nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.

> Areenaan

Elävä arkisto

Elävä arkistoMuualla Yle.fi:ssä