Linkkejä muualle

 

 

  

 

Kommentteja Voimalasta

Lissu (ei varmistettu) 28.2.2014 19:22

Nyt kun Voimala on lopetettu, miten saadaan YouTubeen vanhoja ohjelmia? Olis hienoa katsella arkistoja upeasta ohjelmista!!!

Ilma (ei varmistettu) 30.5.2012 23:57

Tahdon tietää miksi Voimala lopetettiin.
Yle saa nyt runsaasti verorahoja, ette voi enää vedota siihenkään. Miksi iltaisin on pelkkää väkivaltaviihdettä? Sen seurauksethan tiedetään. Tahdon kulttuuria ja oikeaa keskustelua. Radiostakin on lopetettu monta hyvää keskusteluohjelmaa. Haluatteko vaientaa ajatustenvaihdon?

Ennen Jungneria Ylen silloinen pääjohtaja oli sopinut lastenpsykiatrian professori emerita Terttu Arajärven kanssa, että lasten katseluaikaan ei lähetetä väkivaltaa. Se sopimus loppui Jungneriin. Tämän kertoi Arajärvi itse.

Tahdon Voimalan takaisin. Toivon että tämä on pelkkä lepotauko. Tahdon myös tietää todellisen syyn hyvän ohjelman lopettamiseen. Kiitos tähänastisista!
Ilma

Ilma

Pasu61 (ei varmistettu) 6.5.2012 09:01

Katsoin juuri Areenasta Voimalan vuodelta 2008. Ohjelmassa käsiteltiin kiroilua. Eli: johan nyt on vittu, jos TV:n ainoa älyllinen ja pohdiskeleva ohjelma lopetetaan. Takki ympäri Ylen päättäjät, mars! Voimala on pakko saada takaisin.

Rauhallisen keskustelun puolesta (ei varmistettu) 1.5.2012 20:26

kun Voimala loppuu. Nämä naiset ovat luoneet aivan erityisen keskusteluilmapiirin, joka on samaan aikaan vakava ja hauska, avomielinen ja maalaisjärkinen, sivistynyt ja maanläheinen. Vielä en raaskisi tästä luopua, en millään, mutta minkäs teet. Voin vain kiittää tähänastisesta: siis ISO KIITOS Raisa Rauhamaalle ja Marketta Mattilalle! Olette idolejani (:

haikeat fiilikset (ei varmistettu) 30.4.2012 23:17

Kiitokset molemmille tytöille :)) Muistelen hyvällä Voimalaa. Tuula-Liina Varis on suosikkikirjailijani ja oli hienoa nähdä nänet vikassa Voimalassa. Toivottavasti tilalle EI saada Janne Katajaa tai Marco B:tä jossain hölynpölyohjelmassa.

Mersu (ei varmistettu) 30.4.2012 10:08

Miljoona kiitosta Raisalle ja Marketalle.
Olen tismalleen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Se olisi ymmärrettävää, jos Raisa ja Marketta haluaisivat pitää pienen breikin. Mahtaisiko heidän veroisiaan toimittajia enää muita löytyäkään näin hyvää ohjelmaa tekemään.
Mutta: olen kyllä havainnut että jatkuvasti yritetään meitä kansaa tyhmentää juuri noilla "nuorekkailla" silpuilla, joita riittää. Mutta ei anneta periksi.
VOIMALA takaisin, yhtä rikkaana ja monipuolisena kuin tähän kin asti. Se on nimensä mukainen.

Kirsti Lonka (ei varmistettu) 28.4.2012 23:29

Katsoimme täällä kotikatsomossa haikeina viimeisen Voimalan. Älykästä, hidasta, oivaltavaa, kerroksellista keskustelua.Tällaista lisää! Emme halua lisää narsisista hömppää ja joutavanpäiväistä höpinää. Ylellä täytyy olla varaa edes muutamaan tällaiseen älykkääseen ohjelmaan. Mielellään vielä hieman aikaisempaan ajankohtaan. Kiitos ohjelman tekijöille ja kaikille keskustelijoille. Tämä oli todella ajatuksia herättävä loppuhuipennus. Osallistujat oli valittu hyvin. HIeno joutsenlaulu ja päätös tarinalle, joka toivottavasti jotenkin vielä jatkuu. Markettaa ja Raisaa tarvitaan!

Ninnu (ei varmistettu) 28.4.2012 23:11

Toivottavasti Voimala tulee vielä takaisin. Ohjelma, jota myös nuoret tarvitsevat.

Niinkuton (ei varmistettu) 28.4.2012 22:46

Onneksi olkoon meille kaikille, jotka pääsemme eroon tästä parhaaseen prime-time aikaan lähetettävästä "ohjelmasta".
Mummot siellä sepustelee toisilleen ja ainakin nyt (lauantai klo 23:42) on sanottu "niinku" 80-100 kertaa, en jaksanut laskea enää.

Katsokaapa itseänne ilmeisesti vielä kerran lähetettävästä uusinnasta.

Hip Hei ja Hyvästi, älkää koskaan palatko.

eeva (ei varmistettu) 26.4.2012 21:39

Älkää viekö meiltä parasta kulttuuriohjelmaamme.
"Naisille suunnatut keskusteluohjelmat" eivät ole samanlaisia. Inhimillinen tekijä (josta myös pidän) perustuu henkilökohtaisen elämän kokemukseen, Voimalassa keskustellaan enemmänkin yleisellä tasolla mielenkiintoisista ilmiöistä.

Lähetä linkki

YLE AreenaMuualla Yle.fi:ssä