toimittaja

Ma 10.02.2014 @ 10:45Marjo Ahonen, Kehittämisen päällikkö, Uutis- ja ajankohtaistoiminta

Tule mukaan uudistamaan Ylen ulkomaantoimintaa

Ylen uutis-ja ajankohtaistoiminta on vahvistamassa ulkomaantoimintaansa merkittävästi. Haemme vahvoja osaajia niin maailmalle kuin kotitoimitukseen Helsinkiin. Uusilla lyhytaikaisilla kirjeenvaihtajapesteillä pyrimme joustavuuteen, olemaan läsnä maailman "hot spoteissa". Kotitoimituksessa vahvistaminen kykyämme lähteä nopeasti liikkeelle äkillisen uutisen iskiessä. Ja kaikkea tätä johtamaan haemme ulkomaantoimituksen päällikköä ja kirjeenvaihtajaverkon työtä koordinoivaa osaajaa.
Ma 20.12.2010 @ 16:26Mika Rahkonen

Ylen some-ohjeiden perusajatus: kannattaa miettiä, ennen kuin tekee

Saako Facebookissa olla työaikana? Onko sosiaaliseen mediaan pakko mennä, jos ei halua? Tällaiset kysymykset olivat päällimmäisinä, kun tieto Yleen valmistuneista sosiaalisen median ohjeista levisi. Ja sitten vielä kysytään, miksi ohjeet piti laatia. Ohjeita alettiin miettiä uutisten vastaavan päätoimittajan Atte Jääskeläisen pyynnöstä keskellä syksyä.

Saako toimittaja hämmentyä?

Olen ihan pihalla ja aivan eksyksissä ja on ohjelma tulossa enkä mä tiedä mitä sen kanssa teen. Että on kysymyksiä ja on haastattelumateriaalia ja mulla on vain syvä hämmennys ja outo olo. Että mikä minä olen ja kuka? Ja mikä ihmeen työ tämä tämmöinen on, kiertää kysymässä ihmisiltä asioita ja kehrätä tällaista omituista ajatusten verkkoa.
To 01.10.2009 @ 15:16Tuija Aalto

Toimittajan monet roolit sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median ohittaminen olankohautuksella on virhe, joka kostautuu mediatalolle sen yleisösuhteen, tavoittavuuden ja vaikuttavuuden asteittaisena rapautumisena. YLE ottaa vakavasti sen mediakulttuurin muutoksen, että ihmiset tekevät sisältöjä myös itse ja jakavat niitä toisilleen, suosittelevat toisilleen linkkejä verkossa, tuottavat yhdessä tietoa, viettävät aikaa ja viihtyvät.
Subscribe to RSS - toimittaja