Käyttäjän Eve_Mantu profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 30.05.2014 Eve Mantu
Virikkeistä ja vipinästä ei nykyajan lapsilla ole vajetta. Päiväkodit voisivat tarjota vastapainoksi jotakin muuta, rauhaa pitkiin leikkeihin ja syvyyttä kaverisuhteisiin. Minuuttiaikataulutettu pilkottu kulttuuri istuu kuitenkin tiukassa.
Ti 06.05.2014 Eve Mantu
Anna äidille se lahja, jota hän eniten toivoo. Unta.
Ti 06.05.2014 Eve Mantu
Sori tää pöykky vähän viivästyi. Tajuat varmaan, meni vappu vähän pitkäksi. No mutta kohtahan on loma ja rairai.
Ti 22.04.2014 Eve Mantu
Liian monella hoitajalla on huono itsetunto. Liian moni pelkää tekevänsä virheitä. Tarvitsemme rohkeita ammattilaisia, jotka ovat alusta asti motivoituneita juuri hoitotyöhön.
Ma 07.04.2014 Eve Mantu
Vaitiolovelvollisuus on hähmäinen käsite, jota on liian helppo käyttää yhteiskunnallisen keskustelun vaientamiseen. Opettajat ja sosiaalityöntekijät näkevät syvälle suomalaiseen yhteiskuntaan ja olisi tärkeää kuulla heidän näkemyksiään, Sananvapaus koskee myös opettajia ja sosiaalityöntekijöitä, mutta harva uskaltaa puhua. Ketkä vaientavat ja miksi?

Sivut

Käyttäjän blogit

Eve Mantun kuriton kokous on laiton ja päätösvallaton. Rakennamme parempaa maailmaa ihmettelemällä sitä ja horjuttamalla yhteiskunnan tasapainoa. Esityslistalle otetaan kummallisia ja kohtuuttomia asioita, jotka naurattavat ja itkettävät. .