viestintä

Ma 02.05.2011 @ 12:23Tuija Aalto

Sosiaalinen media siirtyy organisaatioiden strategiakeskusteluun

Tähän asti isoissakin organisaatioissa sosiaalisen median onnistumiset ovat olleet yksittäisen ihmisen aktiivisuuden ansiota, havaitsivat Antti Isokangas ja Petteri Kankkunen EVAn tilaamaa Suora yhteys -raporttia varten tekemissään haastatteluissa. Heidän mukaansa sosiaalinen media on hyvää vauhtia siirtymässä organisaatioiden strategiakeskusteluun.
Pe 08.01.2010 @ 10:20Tuija Aalto

Hyvää Uutta Vuotta -tilapäivitykset eivät vielä ole korvanneet tekstiviestejä

Moni Facebook-kaverini kertoi saaneensa ja lähettäneensä joulun ja uudenvuoden aikaan huomattavan vähän tekstiviestejä. Joiltakin aikaisempien vuosien tekstiviestitervehdysten tulva oli tyrehtynyt kokonaan. Tästä voisi päätellä, että edelläkävijämediakäyttäjien ystävien "rapsuttelu" on siirtynyt nettiaikaan, kun tilapäivitykset ovat korvanneet tekstiviestit. Kyseessä on heikko signaali digitaalisen ajan viestinnän muutoksesta.
Ti 08.12.2009 @ 21:17Tuija Aalto

Twitter-kirjan kirjoittaja Maija Haavisto koulutti YLEn visertäjiä

YLE sai tänään joukon uusia Tweettaajia kun Twitter-kirjan kirjoittaja Maija Haavisto vieraili pitämässä koulutuksen tusinalle toimittajalle. Videolla testaamme, kauanko kestää Bambuser-videolähetyksen käynnistämisestä siihen, että Twitter-verkostoilleni tulee ilmoitus suoran lähetyksen alkamisesta.

Sivut

Subscribe to RSS - viestintä