Käyttäjän Avoin_Yle profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ma 11.01.2016 Avoin Yle
Ylen julkinen palvelu voi tehdä ilmiöstä ison ja koko Suomen kokoisen. Yhteinen julkisuus on osallisuutta johonkin itseä isompaan.Se nähtiin nuorten jääkiekon MM-kisoissa.
To 03.12.2015 Avoin Yle
Elämme tv-draaman kulta-aikaa ja sarjoja on saatavilla helposti, kokonaisina ja pitkään, milloin vain ja missä vain ja kaikilla ruuduilla.
Ti 01.12.2015 Avoin Yle
Ylen uusi strategia lähtee vahvasti julkisen palvelun tehtävän peruskivistä eli journalismista ja kulttuurista.
Ma 23.11.2015 Avoin Yle
Yle on alalla monessa kansainvälisen kiinnostuksen kohde. Julkisen ja verovaroin toimivan Ylen pitääkin jatkuvasti kehittää toimintaansa.
Pe 13.11.2015 Avoin Yle
Mitä verojalanjälki tarkoittaa ja mikä on Ylen verojalanjälki?

Sivut

Käyttäjän blogit

Avoin Yle – suoraa puhetta Ylestä.