Käyttäjän hilteli profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 02.10.2009 Aikaleima
Eräänä päivänä makuuhuoneen oveen oli ilmestynyt alla oleva lappu:     Lapun oli kirjoittanut 7 vuotias tyttäreni. Piti kysäistä tytöltä hieman tarkennusta viestiin. -Se tarkottaa, että Barbi (meidän puudelimme) on nyt lomalla. Se ei hae nyt palloja.
Ma 25.05.2009 Aikaleima
Ne ovat täällä taas: haaremihousut. Viikonlopun aikana bongasin niitä peräti neljät: yhdet Foorumin ikkunassa, kahdet ruotsinlaivalla ja nejännet Myllypurossa.
Ke 20.05.2009 Aikaleima
Eilen tipahti meidän perheen isille postilaatikkoon uutisia jätskiautolta: ovat ottaneet valikoimiinsa ökykalliit luksusjäätelöt, joissa hinta kalorisuhde on jotain pöyristyttävän korkea. Ei lämmennyt ajatukselle isi eikä äiti. Tässä tilanteessa kun asuntolaina painaa niskaan ja työllisyys on vaakalaudalla, tyydyttäneen LIDLin luksusjätskivalikoimaan.
Su 19.04.2009 Aikaleima
Se on selvä kuin pläkki, että tulevaisuudessa kolikot ja setelit ovat historiaa. Raha on vain bittivirtaa, joka leijuu signaalien välityksellä ympärillämme maksupäätteestä toiseen. Kolikot kuuluvat tulevaisuudessa numismaatikoille, jotka vertailevat niitä keskenään: että joskus meillä oli tuollaisiakin. Pikkupalleriolle syntyessään upotetaan siru ihon alle, jonne Kela alkaa sitten pikkuhiljaa lataamaan lapsilisää kuukausittain.

Sivut

Käyttäjän blogit

Millaista on nyt? Mitä nyt ajatellaan siitä, millaista tulevaisuudessa tulee olemaan? Miltä menneisyys näyttää tämän hetken valossa? Ylen tietotyöläiset ja vaihtuvat vieraskynäilijät havainnoivat nykyaikaa ja kirjoittavat näkemästään.