Ma 25.05.2009 @ 22:37Elina Hiltunen

Apua: Haaremihousut tulee!

Ne ovat täällä taas: haaremihousut. Viikonlopun aikana bongasin niitä peräti neljät: yhdet Foorumin ikkunassa, kahdet ruotsinlaivalla ja nejännet Myllypurossa.

Jos minun silmäni eivät olisi niin terävöityneet bongailemaan kaikenlaisia muutoksia olin vain tyynesti kävellyt kaikkien neljän parin ohi, mutta ei. Piti huomata ne kaikki- ja nyt tuo näky on porautunut verkkokalvolleni! muodin tietäen niitä tulee vielä lisää: kohta koko Helsinki kulkee haaremihousuissa. Sehän nyt on se IN juttu. Ja kun joku juttu on päätetty, että se vain on hottia, syyltää tehtaat kimpassa hoteinta hottia toisesta päästä ulos. Ja sitten meillä kuluttajilla ei ole valinnanvaraa, ennen kun taas tullet kääntyvät toiseen suuntaan. Sitten kuljetaankin pilleissä.

 

Mikä sitten niissä haaremihousuissa minua ottaa niin pannuun? Ne ovat toisaalta aika kätevät kapistukset, eivät hinkkaa haaroja, ja mukaan mahtuu enemmänkin tavaraa kuljetettavaksi. Valmistajan näkökulmastakin haaremihousut ovat varsin kätevät- mitä nyt kangasta kuluu enemmän, mutta helpoissa kaavoissa ja työvaiheiden vähäisyydessä taas säästetään. Mutta: haaremihousut tuovat mieleeni nuoruuteni, jolloin haaremihousut olivat myös IN. Minäkin kuljin niissä ja naapurin Anne ja Kati, jotka olivat aina niitä muodin edelläkävijöitä. Mutta valitettava totuus on, että silloin kun muoti kierrähtää täyden syklin: INistä tulee OUT ja unohdettu ja sitten taas kuuminta hottia joku vuosi- tietää olevansa vanha.

 

Nyt on aika viimeistään kaivaa ne ryppyvoidepurnukat esille kaikki seitkytluvun tytöt ja pojat. Haaremihousut ovat täällä taas!!

 

Kuva: Nämä jalat eivät ole vielä kuluttaneet haaremihousuja.

 

P.S. Tämä kahdeksankymmentäluvulla nuoruuttaan viettänyt tyttö muistaa erityisen hyvin erään STONEn keikan Kaivarissa, jossa pojilla oli muodikkaasti haaremihousut päällä.

 

  

1 kommentti

hah! haaremihousut on ihanat, ei ain tarvitt käyttää suoralahkesii yms. tylsii massa housui

Aikaleima

Millaista on nyt? Mitä nyt ajatellaan siitä, millaista tulevaisuudessa tulee olemaan? Miltä menneisyys näyttää tämän hetken valossa? Ylen tietotyöläiset ja vaihtuvat vieraskynäilijät havainnoivat nykyaikaa ja kirjoittavat näkemästään.
 

Blogiarkisto

2011

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

toukokuu

maaliskuu

helmikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

heinäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2009

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu