Käyttäjän iikkata profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ti 08.01.2013 Hehku
Hyvinvointia voi lisätä nykyään monella eri tavalla. Lajeja ja tapoja lisätä hyvinvointia on eri terapiamuodoista, liikunnasta ruokavalioihin. Mistä sinä saat virtaa arkeesi?
Ke 05.12.2012 Puoli seitsemän
Puoli seitsemän -ohjelman luontotoimittaja Kimmo Ohtonen lähti uimaan 27. elokuuta halki Saimaan kerätäkseen varoja saimaannorpan suojelutyöhön. Harva tietää, että Norppauintia valmisteltiin yli vuosi ja kaksi viikkoisen huipennuksen aikana kohdattiin monia vastoinkäymisiä.
Su 18.11.2012 Puoli seitsemän
Puoli seitsemän juhlii perjantaina 30.11. kolmivuotissynttäreitään isolla joukolla suorassa tv:ssä ja netissä. Ylen Isoon pajaan Helsingissä kokoontuu yli sata Ps:n vierasta niiden katsojien joukosta, jotka ovat lähettäneet meille juttuideoita. Tule mukaan!
To 16.02.2012 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Vuoden alku on ollut sekä Elävän arkiston toimituksessa että palvelukehitystiimissä vauhdikasta. Palvelu saavutti viikolla neljä kaikkien aikojen kävijäennätyksensä kahden tapauksen johdosta. Samaan aikaan kehitystiimissä on selkeytetty hakua ja hakutulosnäkymää.
Ke 14.12.2011 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Elävän arkiston uudistuksesta on nyt kolme viikkoa. Kiitetyimpiä ovat olleet vuosikymmenten esittäminen etusivulla, muistot ja monipuolisempi sisältötarjonta. Kehityksen jatkon puolesta liputtavat haluavat erityisesti hakutulokseen selkeyttä: miten hakutulos listautuu ja voiko siihen vaikuttaa esimerkiksi sitä rajaamalla.

Sivut

Käyttäjän blogit

Hehku on uusi ohjelma kauneudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Hehku starttaa TV2:lla 7.2. ja tulee joka torstai 19.30.
Tässä ryhmäblogissa yle.fi:n tekijät kertovat tulevista verkkopalveluista sekä valottavat ajatuksiaan suunnitelmien takaa.
Tuonpuoleisen Päiväkirja on Meediot-dokumenttisarjaan liittyvä blogi.
MOT:n toimitus käyttää lähes kaiken aikansa televisio-ohjelmien tekemiseen. Muina aikoina ryhmän jäsenet kommentoivat journalismiin liittyviä asioita tässä päiväkirjassa. Katsojat ja lukijat saavat puolestaan tilaisuuden kommentoida MOT:n tekemisiä ja tekemättä jättämisiä.
Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen.
Ylen tiedetoimituksen ohjelmantekijät bloggaavat tänne kommenttejaan, havaintojaan, kysymyksiään ja oivalluksiaan, joita syntyy tiedeohjelmia tehdessä. Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita.