Käyttäjän mkra profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ke 17.02.2016 Polkupyörämatkalla – joka päivä
Talven vaihteleva kelikirjo on luonut mainion simulaatioympäristön palata takaisin Himalaja-pyörämatkan tunnelmiin.
To 15.10.2015 Polkupyörämatkalla – joka päivä
Myönnän, että ensimmäiset syyspakkaset pääsivät yllättämään jälleen kerran.
Ti 30.06.2015 Polkupyörämatkalla – joka päivä
Jaksan joka kesä taivastella yön valoisuuden ihmettä. Edes kesäkuun ”islantilainen” viileys ei ole haitannut suven kokemisen iloa.
Pe 24.04.2015 Polkupyörämatkalla – joka päivä
Kevään pienet ilot innostavat pyöräiljää. Kesän reissusuunnitelmat ovat kuitenkin vielä auki.
Su 08.02.2015 Polkupyörämatkalla – joka päivä
Fillarireissu Helsingistä Odessaan, Mustanmeren poikki Georgiaan ja Itä-Turkista Istanbuliin on jalostunut kirjaksi saakka. Kirjallinen matka on kulkenut värikkäiden tunnemaisemien lisäksi myös syvälle alueen historiaan.

Sivut

Käyttäjän blogit

Teksti-tv-toimittaja Matti Rämö on psykofyysisellä polkupyörämatkalla joka päivä. Jo työmatkan puolituntinen riittää sinkauttamaan mielen tien päälle. Matka jatkuu öisin kirjoituspöydän ääressä, kun eksoottiset megapolkaisut muuntuvat kirjoiksi.