Käyttäjän Pauliina_Ps profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 24.01.2014 Puoli seitsemän
Pauliina kokeili pussikeittodieettiä kahden viikon ajan muttei pystynyt olemaan syömättä muutakin.
Su 05.01.2014 Puoli seitsemän
Vertailussa kolme erilaista museota jossa kannattaa piipahtaa lasten kanssa vielä tammikuun aikana. Lasten arviot: Sara Hildenin taidemuseo vs Eläinmuseo vs Ateneum.
Pe 06.09.2013 Puoli seitsemän
Suomalaisia sukeltajia on siunattu mahtavilla antiikkisilla hylyillä. Yksi helpoimmin saavutettavista on ruotsalainen linjalaiva Kronprins Gustav Adolf joka tunnetaan tuttavallisesti myös GA:na. GA oli tiedustelumatkalla 1788 kun se ajoi tuntemattomalle karille. Venäläiset valtasivat sen, vangitsivat miehistön ja polttivat aluksen. Nyt hylyllä on Museoviraston Hylkypuisto. Paikka on uskomaton, on kuin kiertäisi vedenalaisessa museossa.
Ti 30.04.2013 Puoli seitsemän
DETOX Hollywood-tähdet puhdistavat kehoaan sisältäpäin erilaisilla detox kuureilla, nyt trendi on rantautunut Suomeenkin. Kokeilin 11-päivän detox kuuria ja yllätyin kuinka energinen oloni oli.
To 07.02.2013 Puoli seitsemän
Kyllä vanhempikin oppii vaikka mitä kunhan ei pingota! Olemme harjoitelleet laskettelua reilun kuukauden ajan kerran tai kaksi viikossa. Testiryhmässä on kaiken ikäisiä ihmisiä, 6- 69v ja kaikilla on ollut haastavaa ja hauskaa Peuramaalla.

Sivut

Käyttäjän blogit

Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen.