Käyttäjän pirkka profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ti 16.02.2010 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Netti ja tv ovat jo kasvamassa yhteen suomalaisten arjessa, mutta ketkä jakavat ja linkittävät liikkuvaa kuvaa ja miksi? Miten bilettäminen, yksityisyys, tunteet ja lait vaikuttavat television sosiaalisuuteen? Ja kuka on Minna Minimaalisin Oppimisvaivan Hyväksyjä?
Pe 05.02.2010 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Urheilun - ja erityisesti jääkiekon - katsominen on sosiaalista toimintaa. Kun leijonat aloittavat olympiaurakkansa 17.2.2010, avaamme yle.sofanatics.com -palvelun, jossa urheilun ystävät voivat seurata Suomen otteluita kavereidensa kanssa videochatissa.
To 08.10.2009 Aikaleima
Olet ehkä kuullut tarinan yhdestä maailman parhaista viulisteista, joka soitti Stradivariuksellaan 43 minuutin ajan metroaseman aamuruuhkassa. Baseball-lippis päässään ja farkut jalassaan Joshua Bell näytti niin tavalliselta katusoittajalta, että suurin osa ihmisistä käveli hänen ohitseen.
Ke 30.09.2009 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Mediat ovat perinteisesti välttäneet ulkopuolisten julkaisutyökalujen käyttöä. Tämä on ollut erityisen ymmärrettävää suurien kävijämäärien keräämispaineessa: tärkeää on ollut kaikkien mahdollisten ihmisten saaminen omaan palveluun. Me YLEllä pyrimme lähtemään toiseen suuntaan.
Su 13.09.2009 Aikaleima
Äitini oli yrittänyt soittaa minulle toissapäivänä useammankin kerran. Huomasin tämän vasta myöhään illalla, kun tajusin jättäneeni kännykän laukkuuni. Siellä sen paikka on nykyisin yhä useammin, äänettömällä.

Sivut

Käyttäjän blogit

Millaista on nyt? Mitä nyt ajatellaan siitä, millaista tulevaisuudessa tulee olemaan? Miltä menneisyys näyttää tämän hetken valossa? Ylen tietotyöläiset ja vaihtuvat vieraskynäilijät havainnoivat nykyaikaa ja kirjoittavat näkemästään.
YLE Tuotannon Ruudun takaa - blogi on samannimisen seminaarisarjan tukikohta verkossa. Julkaisemme tässä blogissa YLE Areenan taltiot kunkin tilaisuuden jälkeen. Kirjoittajina kehitystuottaja Leila Koivuaho ja vaihtuvat kirjoittajat YLE Tuotannosta.