Ti 08.04.2014 @ 22:08Ronja

Onks noloo kiroilla?

Seuraatteks meitä jo Instassa? Kantsii! Sinne tulee kaikki kuvat jatkossa. :) Löytyy nickillä @onks_noloo ! 

mikael kaapriel
onks noloo kiroilla?

Kyllähän se on. Myönnän itse kiroilevani silloin tällöin, kun oikein ottaa päähän tai lyön varpaani pöydänjalkaan.  Mutta kun puhuu ihan tavallisia ja lisää sinne väleihin kirosanoja, niin siinä vaan nolaa itsensä. Kiroilu antaa musta ihmisestä vähän tyhmän kuvan. Että eikö sulla ole muuta sanottavaa, kuin kiroilu? Joskus voi käydä niin, että kaveri kiroilee paljon ja se tarttuu omaan puheeseen. Jos ei saa kaveria lopettamaan kiroilua, voi itse tarkkailla itseään ja varoa kiroilemista. Koska se ON noloa! 

Rob57
Pöö! :D Onks noloo jos on jossaki sisätiloissa julkisella paikalla, ja on sukassa,housuissa tai paidassa reikä? :D Ps. ne teidän insta kuvat oli tosi hienoja :DD

Moi Rob! Hei kiitti kehuista! :D Siel on kyl hyvii kuvii... 
Mulla on sukissa reikiä koko ajan! Mun äidin mielestä se on tosi noloa. Ja mun mielestä... Ehkä vähän noloa? Reikä sukassa ei ole mikään maailmanloppu, mutta vähän hassun näköistä. Ja kiinnittää huomiota! Paidassa olevan reiän voi kuka tahansa korjata ja se on oikeasti pikkujuttu joka kannattaa tehdä. Reikäiset sukat taas... Roskiin vaan!

Fani#1
Hei :)) Teidän jaksot on tosi hyviä ;)) Oon katsonu joka jakson! 5/5 :D
Ja kestääkö kauan tehä 1 onks noloo jakso? jos se ei oo kovin työlästä ja siihen ei mee kauan, niin tehkää niitä useammin yleen? :))
Nii joo se kysymys :D .. Eli onks noloo, jos on kaverin kans, ja sit valittaa sille kokoajan, esim. omista asioista ja omista huolista, tai sitte huomauttelee että kaverilla on rumat kengät tai ruma paita? :DD

Siistiä! Ihanaa kun tykkäät Fani. :) Onhan niiden tekeminen vähän työlästä, ja siksi blogiin tulee vaan yksi jakso viikossa. :( Mut telkkarissahan pyörii nyt myös uusintoja! Joka arkipäivä klo 16:25. 
Kaverit on olemassa sitä varten, että niille voi kertoa huolistaan. Mut jos KOKO ajan puhuu vain omista ongelmistaan, niin kaverit varmasti kyllästyy suhun. Kantsii kysyy myös mitä niille kuuluu! Kavereille voi myös olla rehellinen, mutta kiusaa ei saa tehdä. Ja joskus jos kaverilla on omasta mielestä ruma paita päällä, voi asian pitää omana tietonaan. Koska eihän se kivalta tunnu, jos joku huomattaa omast vaatetyylistä. :P

Embbu02
Harrastaa taitoluistelua ja sit on joku näytös/kisat jossa on joku tuttu kattomas ja joku asia menee pieleen??

Tiedän ton! Aina kun joku on katsomassa mun ratsastuskisoja, asiat menee pieleen... Sitä kuitenkin jännittää enemmän, kun tuntee tyypit katsomossa! Mut urheiluun kuuluu epäonnistuminen. Et siitä ei kannata ottaa paineita. Ja varmasti tulee kerta, kun onnistutkin. :) 

Asiasanat: 

10 kommenttia

Onks noloo jos röyhtäisee tai piaraisee yleisillä paikoilla:D?

Tehkää semmoinen video jossa kysytään saako ilmaisella jotaki

Voisitteko pistää niitä videoita yleen niin paljon ku telkkariin .Taino sillai ku YLE ssä on niin vähä niitä siis ku en osaa selittää!olisko mahdollista että te laittaisitte enemmän videoita yleen vai onko se ihan mahdotonta.?!:-)

Onks noloo piirtää julkisella paikalla

m.i kirjoitti:

Voisitteko pistää niitä videoita yleen niin paljon ku telkkariin .Taino sillai ku YLE ssä on niin vähä niitä siis ku en osaa selittää!olisko mahdollista että te laittaisitte enemmän videoita yleen vai onko se ihan mahdotonta.?!:-)

Moi! Onks noloo? -jaksoja näät joka päivät Yle TV2:lla klo 16.25!

Onks noloo, jos kaatuu koulun ruokalassa ja tiputtaa tarjottimen,niin että kaikki kääntyvät katsomaan?

Onks noloo puuhastella unissaan

ONKS NOLOO jos puuhastelee unissaan? :)

Onks noloo: longboarding

Onks noloo saada kaikki mitä haluaa??

Onks noloo

Onks noloo

Monet asiat tuntuvat nololta, mutta ovatko ne sitä oikeasti? Kysy meiltä, niin tiedät: onks noloo?  - Ronja ja Robert

Juontajat

Ronja
Poikatyttö, joka tykkää poneista. Nolo ainakin kerran viikossa.

Robert
Utelias ja hauska. Nolostuu pienistä tyhmistä jutuista.

Juontajat

Blogiarkisto

2014

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2013

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu