Ma 03.03.2014 @ 22:34Ronja

Onks noloo luntata kokeessa?


Hola vaan kaikille! Kuvattiin viime viikolla Tampereella. Tässä kuva jaksosta "Onks noloo jos tyttö käyttää poikien vaatteita?" Musta toi kyllä sopi mulle. ;) Mut koko jakson näätte pian täällä blogissa! Sitä ennen, uusia vastauksia! 

hepuli 
Onks noloo leikkiä Barbeilla?

Ei! Barbeissa ei oo ikärajaa. Mulla oli ennen valtava nukketalo joka oli rakennettu vartavasten barbeille. Ne mahtu siellä seisomaan ja portaisiinkin. Rakastin sillä leikkimistä! Nyt se nukketalo on mun serkuilla lainassa.

Aku
Onks noloo luntata kokeessa ja jäädä kiinni?

Aijai. Kyllä se kuule on. Lunttaaminen on tosi mälsää, ja siitä kiinni jääminen varmaan vielä mälsempää. Parempi sitten rehellisesti vaan saada huonompi numero ja tsempata seuraavalla kerralla. Lunttaaminen on paljon nolompaa kuin huono numero kokeesta! 

Oona12
Onks noloo jos ei oo omaa puhelinta?

Ei mun mielestä. Jos puhelinta ei tarvitse, tai vanhemmat ei anna, niin mikäs siinä. Voi olla että olo on vähän kelju kun kaverit räplää puhelinta, mutta kuten tässäkin sarjassa on jo todettu, puhelin räplääminenkin voi olla noloa. Älä huoli, ehdit myöhemminkin räplätä puhelinta! ;) 

sara
Onks noloo jos soittaa pilarin?

On. Pilarit on tosi noloja ja ikäviä. Ne naurattavat vaan soittajia, ja niiäkin vain hetken. Musta ainakin on kamalaa, jos joku soittaa mulle pilarin. Se tuntuu ahdistavalta ja ikävältä! 

Lukija03
Onks noloo jos tietää tosi paljon juttuja tai siis jos on nero?

Haha! Vaikea kysymys! En oo nero niin en oo kokeillut... Mutta asioiden tietäminen ei oo noloa! Kunhan siitä huolimatta jaksaa kuunnella myös muiden ajatuksia. Koska kukan ei voi tietää KAIKESTA KAIKKEA.  

Alvin999
APUA!!! Onks noloo jos oma Koira vetää niin paljon että kaatuu tai se karkaa ja pyytää jonkun vieraan ottamaan sen kiinni julkisilla paikoilla?

No help! Jos koira karkaa, ei siinä kannata huolehtia noloudesta, vaan ihan siitä, että saa sen koiran kiinni. Hyvä vaan jos joku auttaa! Koiran vetämiseen kannattaa pyytää apua vanhemmilta, ne osaa neuvoa miten koira ei vedä hihnassa. :) 

antsku bansku
Onks noloo jos nauraa toisten vahingoille?

No hei, onhan se. Varmaan tiesit itsekin? Jos toiselle käy kämmi, ei pidä pahentaa sen oloa nauramalla. Vaan auttaa! 

Vimpula
Onks noloo kattoa äitin kanssa Onks noloo?

Hehee, ei tieteskään! Onks noloota voi katsoa kenen kanssa vaan, eikä se ole koskaan noloa! Mun kaverit, äiti ja sukulaiset kattoo kaikki Onks noloota. :)

mykkä:)
Onks noloo, kun meidän luokkalaiset vitsailee, että mulle pitäis hommata megafoni, mutta onko oikeasti noloa olla hiljainen?  


Höh, ompa pöhelö vitsi. Jos se vitsi ärsyttää sua, sä voit sanoa siitä luokkalaisille. Mitä tulee hiljaisuuteen, niin ei se ole noloa. Jotkut vaan on hiljaisia, tai mun ja Robertin tapaan TODELLA kovaäänisiä. Hilajisuus ja kovaäänisyys voi välillä vähän nolottaa, mutta itsessään se ei ole noloa. Hiljaisuudelle ja kailotukselle voi molemmille tehdä itse myös paljon. Jos kaverit aina kysyy "mitä?" voi olla, että kannattaa itsekin tsempata reippaasti puhumista. Mä taas joudun usien miettimään, että mun ei tarvitse koko ajan huutaa niin paljon. :D 

Asiasanat: 

8 kommenttia

Onko noloa jos ei oo niin sanottu "urhea/rohkea "kuin jotkut kaverit?

onks noloo jos törmää tuntemattomaan ihmiseen?

Onks noloo jos ei käytä meikkii ja on 12v ?

Onks noloo jos luulee tuntematonta ihmistä äidikseen??

Onks noloo kehuskella esim. Jonku tuntemattoman vaatteita? Tai vaikka hiuksia?

Onks noloo puhuu siitä mistä kaveri ei ymmärrä sanaakaan?

onks noloo jos ottaa teinipeilejä

Moi onks noloo jos on ei saa hyviä numeroita koulussa????

Onks noloo

Onks noloo

Monet asiat tuntuvat nololta, mutta ovatko ne sitä oikeasti? Kysy meiltä, niin tiedät: onks noloo?  - Ronja ja Robert

Juontajat

Ronja
Poikatyttö, joka tykkää poneista. Nolo ainakin kerran viikossa.

Robert
Utelias ja hauska. Nolostuu pienistä tyhmistä jutuista.

Juontajat

Blogiarkisto

2014

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2013

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu