Skip navigation.
Home

Perjantaina

Kuvassa varttuneempia keskustelijoita (klikkaa)

LiitetiedostoKoko
_P1010366.jpg617.37 KB

Hyvä ja lupaava alku

Kiitos Kemppiselle "Kemppinen"-brändin tuomisesta radioon ja Kemppisille sen vahvasta aloituksesta - kolmessa (ml pilotti) ohjelmassa on tavattu jo puolentusinaa Kemppistä.

Pari kertaa on jo viitattu siihen, että ollaan rakentamassa suurta mosaiikkia - ensimmäisessä lähetetyssä ohjelmassa mainittiin, että sananvapautta käsitellään jaksoissa 3, 6 ja 9 (tai sinnepäin). Muutoinkin tällaisen keskustelun seuraaminen vaatii keskittymistä, kiinnostava pintaporina ja hieman hämmentävä taustakilinä voivat muuten peittää varsinaisen juonen. Siksi on tosian hyvä saada tänne nettiin esityslista.

Ikävä, ettei näille Ylen Ykkösen aamuohjelmilla ole toista lähetysaikaa, podcasting onneksi toimii hyvin, mutta valitettavasti musiikitta. Jos oikein muistan, Jukka Kemppinen oli aikanan ideoimassa public domain -musiikin käyttöä Yöklassinen-lähetyksiin. Löytyisikö siis levyarkistosta apu, jolla podcasting-kuulijat saataisiin samalle viivalle niiden harvojen kanssa, joilla mahdollisuus kuunnella vaativaa keskustelua keskellä perjantaiaamua? Olisi mukava joskus kuulla edes ohjelman tunnusmusiikki.

Jostain syystä nämä Ylen ohjelmien blogit ovat jääneet niukalle liikenteelle. Tänne toivottavasti syntyy keskustelua, jos edes pieni sivuoja kemppinen.blogspot.com -blogin keskustelun koskesta ohjautuisi tänne.

Kiinnostavaa

Mielenkiintoni säilyi loppuun asti. Keskustelua ko. aiheesta olis kuunnellut pitempäänkin. Lisää tällaista.
RR

Niin totta

Yritän selvittää musiikittomuutta, jonka luulen olevan Ylen sisäistä jähmeyttä. Oikeuksia verkkokäyttöön ei ole lainkaan tai yleensä hankittu.

Olen käyttänyt yksinomaan tarkistetusti vapaata ja Gramex-vapaata musiikkia; silti se jää pois podcastingeista.

Asia on minustakin häiritisevä. Kun uskonut radio-mediaan on sellainen, ettei puhetta saisi olla koskaan kerralla pitkään, musiikki on tärkeä rytmittäjä.

Katsotaan nyt, kuinka tämä järjestyy, vai täytyykö ottaa yhteislaulu ohjelmaan.

Jukka Kemppinen

Jatkuu

Minulla on totta puhuen lista teemoista. Pisa-asiassa pääsimme vasta alkuun, koska halusin nyt tähän alkuun tämän neljän sukupolven ohjelman.

Etenkin Martti Mäntylä on "sivullinen" asiantuntija, jolla on TKK:n proffana varmasti yhtä ja toista sanottavaa erilaisista valmiuksista.

Kiitos musiikista (18.1.)

Kiitos, 18.1. lähetyksen podcastingissa musiikki oli mukana. Tunnarikin lopussa.