(YLE Radio 1:ssä keskiviikkona 16.1.2008 klo 9.06 - 10.00)
Kirsi Virtasen tarkastelussa on tällä kertaa keinotekoisuus ja luonnollisuus.
Jos ostat karkkia, saat sokeria, jos ostat silliä, saat myös sokeria. Tuoremehulitrassa on yli 30 palaa sokeria. Pitäisikö siis syödä keinomakeutusaineita? Mutta kuka niistä oikeasti tietää - onko aspartaamikammo aiheellinen?
Ja kumpi säästää enemmän luontoa, aito vai tekokuitu. Onko sittenkin niin, että tekokuitu onkin 'luonnollisempi', jos polyestripaidan ostaja tekee ekoteon ostaessaan helppohoitoisen tekstiilituotteen?
Pelkäättekö te käyttää keinotekoisia makeutusaineita?
"aspartaamilähteen lähde"
Mikä oli lähde tuohon tietoon että aspartaamia saisi syödä niin ja niin paljon ennenkuin siitä on vaaraa? Minulla meni se ohi korvien..
nimin.hieman aspartaamikammoinen