yle.fi

Kuvatyökalu

Työkalun avulla voit käsitellä valmiita digikuvia: muuttaa kuvakokoa, kääntää ja rajata kuvaa sekä säätää kirkkautta ja kontrastia. Muokkaa joko omalla koneellasi olevia kuvia tai harjoittele kuvankäsittelyä valmiiden esimerkkikuvien (harjoittelukuvat) avulla. Voit julkaista käsittelemäsi kuvan tällä sivustolla muiden nähtäväksi ja kommentoitavaksi. Lähetetyt kuvat julkaistaan pienellä viiveellä.

Voit harjoitella yhdellä esimerkkikuvalla ilman sisään kirjautumista. Jos haluat muokata sivun oikeasta palstasta löytyviä harjoittelukuvia tai omia kuviasi, kirjaudu sisään palveluun.

Jos olet jo rekisteröinyt oman Ylen yhteisöjen tunnuksen, kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi vasemman navigaation sisäänkirjautumiseen. Mikäli et ole vielä rekisteröinyt käyttäjätunnusta,

Rekisteröityessäsi muista täyttää kaikki yhteystiedot huolellisesti!

Rekisteröityminen ja sisään kirjautuminen palauttaa sinut hetkellisesti kurssin etusivulle. Paina kuvatyökalu-linkkiä, siirryt takaisin tälle sivulle ja työkalu aukeaa automaattisesti. Mikäli työkalu ei aukea, paina selaimen sivun virkistys -painiketta (refresh).