uusimmat
-
Lontoossa voileipäkin pakataan vastuullisesti
29.05.2009 - 12:47Matkailussa parasta ovat paikalliset ruokakaupat. Toiset menevät museoon, minä menen ruokakauppaan. On ihan mahtava vakoilla, mitä muut saavat ostaa ruokapöytänsä antimiksi.
-
Näin onnistut valokuvassa
29.05.2009 - 11:55Kevään ja kesän juhlissa valokuvataan ahkerasti. Jos olet epävarma kameran edessä, kokeile ammattilaisten niksejä!
-
Virtuaaliflirtistä kirkon alttarille
29.05.2009 - 08:05Oletko luonteeltasi flirtti? Jos, niin tiedät, miltä pienet eleet ja vihjeet tuntuvat. Verkossa isketään silmää nykyisin aika helpontuntuisesti. Mitä virtuaaliflirtistä jää käteen? Konkarit vastaavat.
Minä 0
-
Vinkkejä kesäkukkien hoitoon parvekkeella ja lasiterassilla
28.05.2009 - 14:17Mäntynestevesi chilillä terästettynä karkottaa kirvat. Kesäkukista pelargoniat viihtyvät hyvin myös sisällä. Puutarhaunelmien katsojakysymyksiin vastasi puutarhaneuvoja Eija Keski-Korpela.
-
Katso, haista ja maista viiniä
27.05.2009 - 14:16Vaikka Suomi on alunperin oluen ja kirkkaan viinan aluetta, löytyy meiltä viininharrastajia siinä missä muualtakin. Viininharrastajien seurassa opit maistajan elkeitä ja alan terminologiaa. Viinikerhojen ideologiaan kuuluu se, että maistelusta syntyy keskustelua.
-
Japanissa löydettiin kaljuuntumisgeeni
26.05.2009 - 19:11Hiiriltä on löydetty kaljuuntumiseen liittyvä geeni, kertovat Japanin perinnöllisyystieteen instituutin tutkijat.
Arkisto 0
-
Maito voi pienentää verenpainetaudin vaaraa
26.05.2009 - 19:06Paljon vähärasvaisia maitotuotteita syövillä on muita pienempi riski sairastua verenpainetautiin. Tuore hollantilaistutkimus selvitti ensi kertaa eri maitotuotteiden vaikutusta ikäihmisten verenpaineeseen.
Arkisto 0
-
Vanha tietokone jatkaa elämäänsä koruina
26.05.2009 - 11:20Kierrätyskeskukseen menossa olevan tietskarin näppäimistä, johdoista ja muista tilpehööreistä voi askarrella lähes futuristisia koruja.
-
Kesäjuhlakakun blogisti kertoo
25.05.2009 - 15:16Kati Jaakonen on ammatiltaan suurtalouskokki sekä innokas leipoja ja ruuanlaittaja. Neljän tyttären yksinhuoltajaäitinä hän laittaakin paljon ruokaa Helsingin Paloheinässä. Kati pitää blogia, joka on innostanut tuhansia suomalaisia viihtymään paremmin keittiössä. Hänen intohimonsa on uusien reseptien kehittely.
Ruoka 0
-
Kevätrullat, samosat ja filotaikinapastillat à la Strömsö
24.05.2009 - 16:45Syötävät ruokanyytit ovat suosittua naposteltavaa kaikkialla maailmassa. Strömsön ohjeella syntyvät valmiista taikinoista sienitäytteiset filotaikinapastillat, samosat ja kevätrullat.
- 1
- 2
- 3
- 4
- seuraava ›