Loading

uusimmat

  • Piparinimigeneraattori kertoo joululuonteesi

    Piparinimigeneraattori. Kuva: Yle 10.12.2013 - 15:07Olotila-toimitus

    Jo kymmenet tuhannet ihmiset ovat ottaneet oman piparisen joulunimensä käyttöön - kokeile, tuntuuko sinusta Tylli Makunilta, Huntu Fyllingilä tai vaikkapa Armas Siirappiselta. Lahjomaton Piparinimigeneraattori tietää!

    4

  • Piparkakunmakuiset kuppikakut jouluun

    Strömsön piparkakun makuiset suolaiset ja makeat kuppikakut. Kuva: Strömsö 10.12.2013 - 11:04Strömsö

    Strömsön kuppikakut maistuvat piparkakulta ja ovat erinomainen pari glögille. Piparkakkumausteilla maustettu muffinssitaikina saa paistamisen jälkeen kahdenlaista päällystettä – suolaista ja makeaa.

    136 2

  • Talviset kumina-parmesaanipiparit

    Kumina-parmesaanipiparit. Kuva: Anni Alatalo, Yle Olotila. 04.12.2013 - 10:41Anni Alatalo

    Nämä piparit syntyivät, kun teki mieli jotain suolaista ja mausteista hyvän hillon ja juuston seuraksi. Kumina-parmesaanipiparit ovat talven herkkua aikuiseen makuun.

    3

  • Toiveresepti: Strömsön punajuurikakku

    Strömsö: Punajuurikakku makean vuohenjuustokreemin ja pistaasipähkinöiden kera. 02.12.2013 - 13:23Strömsö

    Maustekakkumaisesti kanelilla ryyditetty punajuurikakku on muunnelma amerikkalaisesta porkkanakakusta. Paul tekee siitä myös kevyemmän version käyttämällä voin sijaan öljyä. Ihanista keitetyistä keltajuurista ei vain voi saada tarpeekseen!

    86 1

  • Tarvitsetko loitsun?

    Tarvitsetko loitsun? Kuva: stock.xchng,Mihai Tamasila. 15.11.2013 - 15:14Anni Alatalo

    Nouse luontoni lovesta, havon alta haltiani… Onko sinulla epäonnea rakkaudessa tai puuttuko puhtia työelämästä? Kerro meille miksi juuri sinun pitäisi saada oma loitsu, ja saatat saada omasi.

    0

  • Kuinka paljon laitat ruokaa roskiin?

    Hävikkiviikko 2013. Kuva: stock.xchng, Esra Su. 04.11.2013 - 13:44Anni Alatalo

    Suomessa kotitalouksien vuoden aikana pois heittämän juuston kasvihuonekaasupäästöillä ajaisi 3450 kertaa maapallon ympäri. Valtakunnallinen Hävikkiviikko haastaa suomalaiset miettimään poisheittämänsä ruuan määrää.

    69 2

  • Viinin maistaminen on aistien yhteistyötä

    Viinin maistaminen on aistien yhteistyötä. Kuva: Lockstockb, stock.xchng 17.10.2013 - 10:47Prisma Studio

    Ryhdikäs, väsynyt vai savuinen? Viinin maistaminen on aina subjektiivinen kokemus. Kyseessä on siis makuasia, vai onko? Prisma Studio pisti viiniosaamattoman ja viiniasiantuntijan makuaistit koetukselle.

    4

  • Asiakkaat ovat kahvilan sydän

    Kinuskilla on Kellokosken herkku. Kuva: Anni Alatalo, Yle Olotila. 08.10.2013 - 06:30Anni Alatalo

    Lounaskahvila Kinuskillan asiakkaat saavat kahvilan omistajan heittämään kärrynpyörää ilosta. - On rohkeaa laittaa itsensä likoon. Kaikki arvostelu tulee tosi ihon alle, Malla miettii.

    476

  • Croque Madame -muffini on paahtoleipäkuppi kananmunatäytteellä

    Croque Madame -muffini eli paahtoleipää ja kananmunaa Rachel Khoon reseptillä. K 06.10.2013 - 06:30Ulla Vuorela

    Croque Madame –muffinit eli paahtoleipää ja kananmunaa Rachel Khoon ohjeella on fiini tai yksinkertainen syötävä, ihan kuten haluat.

    9

  • Kakku kahvikupissa: Suklaa-maapähkinävoikakku

    Kakku kahvikupissa: Suklaa-maapähkinävoikakku. Kuva: Siiri Huttunen 26.09.2013 - 12:56Siiri Huttunen

    Mikroaaltouunikakku on nopea ja herkullinen jälkiruoka. Uunissa valmistettua kakkua mikroaaltouunikakku ei voita, mutta yllättävään makeanhimoon se sopii vallan mainiosti. Kokeilin suklaa-maapähkinävoikakkua ja sehän toimi!

    82

Muualla Yle.fi:ssä