Huomio! Sissipuutarhurit aktivoivat yhteisöjä!

Sissipuutarhuri Minna Kivelä. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Onko urheiluseurasi grillikatos lohduttomassa jamassa? Haluaisitko saada lähiuimarantasi viihtyisäksi? Onko polku leikkipuistoon surkeassa kunnossa? Mikä kaikille avoin lähialue tai ulkotila kaipaa piristystä sinun ja yhteisön hyväksi?

Yhteisössä on voimaa, joten vain yhdessä tekemällä saadaan ympäristö viihtyisäksi! Potkun yhteisön ja asukkaiden takalistoon antavat Sissipuutarhurit ja pääagitaattori Minna Kivelä. Minna aktivoi ja motivoi ihmisiä yhdessä elvyttämään kulmakunta eloisaksi. Pihat, puistot ja alueet fiksataan kuntoon talkoohengessä eikä yllätyksiltäkään vältytä!

Ilmianna yhteinen pihamaa, puisto, uimaranta tai mikä vain sinua lähellä oleva ulkoalue, joka kaipaa kipeästi tuunausta. Oletpa sitten urheiluseuran tai yhdistyksen jäsen tai ihan vain pihapiirin asukas, voit ehdottaa yhteistä kohdetta. Sissipuutarhurit tulevat apuun ja pistävät vipinää kansalaisten puntteihin!

Minne haluat Sissipuutarhurit hommiin? Anna vinkkisi kesällä 2013 kuvattavia Sissipuutarhurit-jaksoja varten ja kerro miksi juuri tuo alue tarvitsee kipeästi kohennusta. Onko paikalla erityinen merkitys alueen asukkaille vai haluaisitko saada tilan yhteiseen hyötykäyttöön? Vaikuta ympäristöösi, kerro meille talkookohde! Otamme yhteyttä kevään 2013 aikana.

Pistetään paikat yhdessä kuntoon – vaikka väkisin!

=========================

Kesän 2013 kohteet on nyt valittu, kiitos kaikille!

kommentit

Eiköhän nämä hommat kuulu hoitaa verorahoista ja vielä sellaisista jotka on jo kerätty tällaisia tarpeita varten.
Katainen vaihdettava pienempi tuloseen mieheen ja presidentin viran voi lakkauttaa suomesta tarpeettomana ja turhana veronmenona.

>wat La, 2013-04-20 15:54

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä