Helsinkiin puuhataan kaikille avointa Tuunaamoa

Helsinkiin puuhataan kaikille avointa Tuunaamoa.

Helsingissä kuhisee nyt kivaa. Dodon joukot etsivätt ihmisiä innostumaan perustamaan kaupunkilaisten yhteistä Tuunaamoa. Haaveissa on yhteinen tila, jossa voi tuunata vanhoja esineitä, luoda uutta vanhasta ja oppia kädentaitoja.

Helsinkiin puuhataan kaikille avointa Tuunaamoa.Dodon Katja Hintikainen lyhensi kaverinsa hametta helmikuussa 2012 Kirjasto 10:ssä Helsingissä. Helsinkiin puuhataan kaikille avointa Tuunaamoa.(Huomaa hieno detsku villapaidan olkapäällä, Katja on itse tuunannut sen vanhasta trikoopaidasta.)

- Meille on ilmoittautunut jo vaikka kuinka monta taitajaa. Kurssinvetäjiä ja vapaaehtoisia opettajia olisi tarjolla, nyt vaan pitäisi löytää hyvät tilat, Katja kertoo.

Hameenlyhennyksen lomassa Katja keräili kaupunkilaisilta ideoita ja haaveita. Moni kokee, että tuunausideat eivät yksin nyhrätessä lähde lentoon. Dodon toivomuskarttaan kertyi ajatuksia.

Helsinkiin puuhataan kaikille avointa Tuunaamoa.

Tuunaamon suunnittelutyö jatkuu ja mukaan toivotaan innostunutta väkeä. Joku ehdotti Tuunaamoa Guggenheimin paikalle. Ehkä kauppatorin laidalle nouseekin Tuunenheim.

Minun ei pitänyt ryhtyä yhtään tuunailemaan, mutta niinhän siinä taas kävi, että annoin himolle vallan. Isolle pöydälle oli tuotu erilaisia kankaita ja niitä sai vapaasti käyttää. Poika sai tylsään harmaaseen trikoopaitaansa koirataskun ja veljentyttärelle surautin hameen, jossa on kukkia JA pitsiä.

kommentit

Nappeja saa kierrätyskeskuksista ja kankaanpaloja.

>soina La, 2012-02-18 23:57

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä