Osallistu jo nyt aaton Kuusijuhla-lähetykseen kuvalla tai terveisillä

Osallistu jouluaaton Kuusijuhlaan kuvalla tai terveisillä. Kuva: Jyrki Valkama,

Osallistu jo nyt Ylen Kuusijuhla-tv-lähetykseen kuvalla tai terveisillä – vai haluatko mukaan suoraan jouluaaton lähetykseen puhelimitse?

Kuusijuhlan juontajat Tiina Klemettilä ja Kimmo Ohtonen toivovat, että lähetät ohjelmaa varten kuvan parhaasta joulunviettokaveristasi, oli se sitten kirja, kissa, vauva, vaari tai oma rakas sekä kuvia upeista joulumaisemista: tunnelma pihallasi, parvekkeella, näkymä ulos ikkunasta tai lenkin varrelta.

Kuvan voi lähettää Kuusijuhlan sivulta löytyvällä lomakkeella tai Instagramiin tai Twitteriin tunnisteella #kuusijuhla.

Kuvia näytetään Kuusijuhlan suorassa tv-lähetyksessä, joka alkaa 24.12. klo 12.10. TV1:ssä. Lähetystä voi seurata ympäri maailman Kuusijuhla-sivulla.

Sinulla on myös mahdollisuus osallistua suoraan tv-lähetykseen puhelimitse. Jätä terveisesi tällä lomakkeella täyttämällä kommenttikenttä. Lähetykseen valittaville soittajille ilmoitetaan etukäteen. Terveisiä näytetään myös tv-ruudussa suorassa lähetyksessä.

Osallistu jouluaaton Kuusijuhlaan, lue ohjelma Kuusijuhlan sivulta.

Kuusijuhla on koko Suomen kokoinen olohuone, jossa joulu on aina täydellinen - mitä ikinä sitten sattuukin. Kuusijuhla tuo katsojien olohuoneisiin jouluvieraiksi Tiina Klemettilän ja Kimmo Ohtosen, ja he tuovat mukanaan paljon muutakin porukkaa!

Osallistu jo nyt Ylen jouluaaton Kuusijuhla-tv-lähetykseen kuvalla tai terveisillä

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä