Hurmaamisen viisi askelta

Se, että nainen tekee aloitteen tuttavuuteen, on harvinaista ja saa miehiltä hyvää vastakaikua. Kumpi tahansa aloitteen tekeekin, hurmaaminen on kuitenkin taito, johon pätevät selvät säännöt sekä miehille että naisille.

 

 

 

1. Hymyile
Ilme on tärkeä ja viestii asenteestasi pitkänkin matkan päähän. Hymy osoittaa sinun olevan avoin lähestymiselle.

2. Valitse miehesi/naisesi ja pidä hänestä kiinni
Toisen ihmisen kiinnostus on imartelevaa. Jos mies/nainen aistii, että yrität muitakin samaan aikaan, olet jo menettänyt pelin.

3. Kuuntele
Kiinnostu aidosti ja kuuntele, mitä kiinnostuksesi kohde sanoo – anna hänen tuntea itsensä tärkeäksi sinulle. Älä avaudu heti omista huolistasi, sillä kukaan ei halua juuri tapaamansa tuttavuuden ongelmia harteilleen.

4. Älä ole liian julkea
Liika flirttailu tai liian julkeat jutut pelottavat ja saavat toisen lätkäisemään Helpon naisen tai Helppoheikin-leiman otsaasi. Sen jälkeen olet hänelle arvokas korkeintaan yhtä tehtävää varten. Omien fyysisten avujen esitteleminen on turhaa – anna kiinnostuksesi kohteen huomata ne ihan itse.

5. Luota itseesi
Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua, jos aloitteesi menee mönkään? Sopivasti itsevarma nainen/mies on monen mielestä seksikäs ja mielenkiintoinen. Varo kuitenkin heittäytymästä liian ylimieliseksi tai omahyväiseksi! Omasta ihanuudestaan sokeutuneet ihmiset eivät herätä kenenkään syviä tunteita.


Lue myös: Miten mies isketään?

Onko sinut hurmattu, menestyksellä? Sen lisäksi, että kokeilee suunniteltua hurmaamista, voidaan mukaan tarvita myös hitunen hyvää onnea. Onko sattumalla on ollut osuutta sinun hurmaantumisissasi?


kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä