Tarjolla ilmaista parisuhteenraikastusta

Onko parisuhteesi näivettynyt? Osallistu ilmaiselle parisuhteenraikastamiskurssi

Näivettynyt, elähtynyt, arkinen. Jos nämä termit kuvaavat parisuhteesi nykytilaa, mutta tahtoisit asioiden olevan toisin, olet juuri oikea henkilö osallistumaan Parisuhdeakatemian lyhyelle ja ilmaiselle parisuhteenraikastamiskurssille.
 
Verkossa toimiva Parisuhdeakatemia on kertaluonteinen kokeilu, jossa rakkausvalmentaja Mia Halonen ja NLP Master, life coach Anne Karppinen paneutuvat kuukauden ajaksi kurssilaisten parisuhde-elämään. Luvassa on muun muassa osallistujien tarpeisiin sopivia harjoitteita ja henkilökohtaisia vinkkejä niistä aiheista, jotka aiheuttavat parisuhteessa eniten kitkaa.

Parisuhdeakatemia tarjoaa virikkeitä ja ajateltavaa nimenomaan sellaisille, joiden suhde kaipaa piristämistä. Emme siis tarjoa varsinaista terapiaa, emmekä ratkaisuja raskaan sarjan parisuhdeongelmiin.

Parisuhdeakatemian kurssille valitaan 4 - 5 osallistujaa (tai paria). Kurssi on ilmainen, mutta kurssille valitut henkilöt sitoutuvat raportoimaan harjoitusten etenemisestä kurssia varten perustettavalla sivustolla. Kurssi kestää noin kuukauden, ja siihen voi osallistua ilman, että oikea nimi tulee julki. Kurssi on tehty yhteistyössä Olotilan kanssa.

Jos kiinnostuit, lähetä meille sähköinen hakemus osoitteseen parisuhde.akatemia@yle.fi

Kerro hakemuksessa perustietojen (sukupuoli, ikä, sähköposti) lisäksi lyhyesti suhteestasi: Miten pitkään olette olleet yhdessä? Millaiseksi koet suhteesi? Mitkä ovat sen suurimmat haasteet? Olisitko osallistumassa kurssille yksin vai puolisosi kanssa? Ota myös kantaa siihen, miten mielekkäänä koet harjoitteiden edistymisestä raportoimisen.

Otamme yhteyttä kurssille valittaviin viikolla 14. Tervetuloa mukaan!

Parisuhdeakatemia
- jos parisuhteesi kaipaa raikastamista

Anne Karppinen

Anne KarppinenOlen freelance-toimittaja, joten olen kehittänyt epävarmuuden sietämisestä ja tyhjän päällä seisomisesta oman taitolajin. Matkan varrella olen huomannut myös muiden kamppailevan samojen riittämättömyyden ja voimattomuuden tunteiden kanssa.

Kun on pitkään kuvitellut, että näiden tunteiden kanssa on yksin, on vallan helpottavaa huomata niiden yleisluontoisuus. Ihmisten rajaton kekseliäisyys ratkaista mieltä ja elämää painavat asiat on jatkuva ilon ja hämmästyksen aihe!

 

 

Mia Halonen

Mia HalonenOlen jo neljällä vuosikymmenellä radio- ja tv-toimittajan töitä tehnyt rakkausvalmentaja. Myös omakohtaista kokemusta kaikenlaisista ihmissuhdekiemuroista on lähes 46 vuoden ajalta.

Viime aikoina minua ovat kiehtoneet erityisesti valinnan paikat ja tienristeykset: huomaammeko ollenkaan, kuinka paljon kauaskantoisia pikku valintoja teemme joka päivä?

Ratkaisuja löytyy kaikkeen, kun viemme viisaat päämme yhteen!

kommentit

Kiitos mielenkiintoisesta Aamu-tv jutustanne.

Ajatus vain siihen että jos avioliittoon halua panostaa niin se näkyy perheessä. Jos haluat rakastaa lapsiasi niin rakasta puolisoasi. Minä valitsen joka aamu uudestaan rakastaa puolisoani. Se ei ole vain papin aamen. Kyllähän sitä aviosuhde väljähtyy ja kuolee, jos sitä ei ruoki. Minun mottoni on seuraava.

Lasten koti on vanhempien aviosuhde.

>Muonamies Ma, 2011-05-23 08:09

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä