Lapsettomuus on toivon ja surun vuoristorataa

Lapsettomuus on toivon ja surun vuoristorataa. Kuva: Stock.xchng

Lapsettomuus saa välttelemään raskaana olevia ja tuottaa surua ja katkeruutta siitä, etteivät omat vauvahaaveet toteudu. Lapsettomuus voikin olla yksi elämän pitkäaikaisimpia kriisejä, joka koettelee omaa jaksamista ja parisuhdetta.

Radio Suomen Taustapeilissä ovat vieraana Heli Soitula ja Toni Timonen, lapsettomuuden kokenut pari. Toimittajana Kati Lahtinen.

Lue lisää aiheesta Radio Suomen sivuilla

Kuuntele juttu:

 

 

kommentit

Hei! Lapsettomuus toivon ja surun vuoristorataa...???
Ei välttämättä kaikilla, mutta on ilmeisesti aika yleistä! Se riippuu miten asennoituu ...
Kannattaa muistaa se, että elämä on vain nyt jä tässä, kerran! Miksi sitä käyttäisi murehtimiseen, nauttii niistä asioista mitä on ja etsii ympäriltä, elämästä onnellisia ja iloittavia asioita ja kokemuksia! Huom, tärkeä osuus tässä on myös ympärillä olevilla ihmisillä, toivoisin että myös he pitäisivät lapsettomia ihmisinä.... ja eivätkä myöskään kyseenalaistais heidän(lapsettomien) tyytyväisyyttä! Niin että me lapsettomat saisimme rohkeasti ja vilpittömästi nauttia ja iloita elämästä, ja sen tuomista mahdollisuuksista, emme ole raukkoja! on elämä ilman lapsiakin elämisen arvoista!!! Lapselliset ette ole kokeneet tätä meidän puolta!!! Lisäksi erittäin arvokas huomio.. me olemme niitä arvokkaita ihmisiä jotka pääosin kannamme työpaikkojen vastuun, olemme lähes aina paikalla...! Minusta sekin on yksi erittäin tärkeä asia.
Elämä on ihanaa.... kun sen oikein oivaltaa... :)

>kokenut Su, 2011-03-13 13:28

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä