Rucolakreemi
2 ruukkua rucolaa
1 pussi babypinaattia
1 tomaatti
1 valkosipulinkynsi
3 dl jääkylmää rapsiöljyä, ei kylmäpuristettua
suolaa ja mustapippuria
Huuhtele pinaatti. Leikkaa tomaatti neljään osaan ja poista vetinen sisäosa. Laita pinaatti, tomaatinliha ja valkosipulinkynsi monitoimikoneeseen ja sekoita ainekset sileäksi kastikkeeksi. Lisää öljy varovasti ohuena nauhana samalla sekoittaen niin että kastikkeesta tulee paksua. Sekoita lopuksi joukkoon rucola kunnes vaahto on sileää ja korallinvihreää (eikä siinä ole pilkkuja). Mausta suolalla ja pippurilla. Säilytä kreemi tiiviissä purkissa jääkaapissa.
Rucolakreemi sopii juuressipsien kaveriksi yhdessä avokadodipin kera.
aiheet
linkit
uusimmat
Kajahtanut käsityönäyttely!
TEE ITE – Kajahtaneet kudelmat SM-kilpailun parhaimmistoa voi nähdä Helsingissä Annantalolla järjestettävässä näyttelyssä.
Tee itse 0
Voita ja Sokeria -reseptit siirtyvät uuteen osoitteeseen
Lauantaiaamun 15.2. Voita & Sokeria -resepti on Heidi Pakarisen runsas uunilohiateria. Aamu-tv:n reseptit löytyvät jatkossa yle.fi:n Ruoka-sivulta.
Tee itse 0
Oscarit suorana Yle Teemalta
Yle Teema esittää Oscar®-gaalan suorana lähetyksenä Hollywoodista varhain maanantaiaamuna 3. maaliskuuta 2014. Järjestyksessään 86. Oscar®-gaala esitetään suorana yli 225 maassa.
Minä 0
Kaaso, älä kaadu häätaakan alle
Kaason tehtävä on tukea ja auttaa morsianta häätaakan alla, mutta kuka auttaisi kaasoa? Olotila kokosi vinkkilistan kaasoille.