Verigreippi-vuohenjuustosalaatti

- Valitsin salaatin siksi mukaan menuun, että erilaiset salaatit ovat ehdottomasti lempiruokiani ja juuri tähän aikaan vuodesta kovin ajankohtaisia tuoreiden raaka-aineiden saatavuuden parantuessa, sanoo reseptin takana oleva Ruokahommia-blogin Janna Kurth.


Ainekset

(neljälle)

1 verigreippi
n. 150 gramman pötkö vuohenjuustoa
1 tuuhea ruukku rapeaa salaattia
1 avokado
2-3 luomutomaattia
iso kourallinen cashew- ja saksanpähkinöitä

Pilko avokado ja tomaatit, revi salaatti, viipaloi vuohenjuusto ja paahda pähkinät. Nostele tarjoiluvatiin tai suoraan lautasille. Tarjoa sitrusvinaigretten kera.


Verigreippi-vuohenjuustosalaatti. Kuva: Janna Kurth, ruokahommia.blogspot.comSitrusvinaigrette

puolikkaan luomusitruunan mehut
½ dl oliiviöljyä
noin 1 rkl dijon-sinappia
mustapippuria
merisuolaa
ruokosokeria

Sekoita kastikkeen ainekset, maista ja mausta makusi mukaisesti.

Raikas vappumenu

Resepti ja kuvat: Ruokahommia-blogi

 

lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä