Lohipaistos

800 g kiinteitä perunoita
1 litra vettä
1 tl suolaa
500 g lohta annospaloina
ripaus suolaa
½ ruukkua tilliä
½ ruukkua ruohosipulia
3 dl ruokakermaa

Kuori ja viipaloi perunat. Keitä ne puolikypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta perunat ja lado viipaleet voiteltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle silputtu tilli ja ruohosipuli. Lado kalapalat päälle, ripottele niille suolaa ja valuta kerma vuokaan. Kypsennä +200C:ssa uunissa noin 30 - 35 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

 

Arkiviikon ruokalista 9

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä