Sinappinen riisi-lohipaistos

Sinappinen ranskankerma hunnuttaa riisi-lohipaistoksen.

 

Ainekset

2 dl pitkäjyväistä riisiä
5 dl vettä
1 kalaliemikuutio
500 g lohifileetä
2 dl ranskankermaa tai smetanaa
2 rkl makeaa vahvaa sinappia
1/4 tl cayennepippuria
½ tl suolaa

Kiehauta vesi ja liuota kalaliemikuutio siihen. Laita voidellun uunivuoan pohjalle riisit ja kalaliemi. Kypsennä vuokaa foliolla peitettynä + 200 C:ssa uunissa noin 20 minuuttia.

Ota folio pois ja lisää riisin päälle annospaloiksi leikattu lohi. Sekoita ranskankermaan sinappi, cayenne ja suola. Levitä seos kalapalojen päälle. Kypsennä uunissa vielä noin 20 – 25 minuuttia. Tarjoa keitettyjen vihannesten kera.

 

Arkiviikon ruokalista 1

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä