Ananas-broileri

6 broilerin rintapalaa

1 ½ tl suolaa
1 1/2 tl mustapippuria jauheena
50 g sulatettua voita
800 g ananasviipaleita

kuorrutus:

3 dl ruokakermaa
2 rkl makeaa sinappia
1 keltuainen
1 rkl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
2 dl juustoraastetta

Sekoita sulan voin joukkoon mausteet ja sivele seos lihojen päälle. Laita voidellun uunivuoan pohjalle ananasviipaleet ja lihat. Kypsennä + 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Valmista kuorrutus. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos lihojen päälle vuokaan. Kuorruta + 225 asteessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa riisin ja salaatin kera.

Arkiviikon ruokalista 4

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä