Broileria ja pekonikastiketta

Nämä broilerit kypsyvät vanhassa kunnon paistopussissa.

Ainekset

4 – 6 marinoitua broilerin koipi-reisipalaa

kastike:

100 g pekonia
50 g juuriselleriä
100 g porkkanaa
1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 rkl tomaattisosetta
1½ dl chilikastiketta
3 dl vettä
1 rkl siirappia

Paista broilerinpaloja paistopussissa + 200 asteessa uunissa noin 45 minuuttia. Valmista sillä välin kastike.

Kuutioi pekoni, juuriselleri, porkkana, sipuli ja murskaa valkosipulinkynsi. Paista seosta pekonin rasvassa hetki. Lisää tomaattisose, chilikastike, vesi ja siirappi. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää kastikkeeseen halutessasi suolaa.

Arkiviikon ruokalista 3

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä