Grillattua pyttipannua kylmäsavuporosta

Grilliruoka voi olla myös mutkatonta ja vaivatonta arkiruokaa. Kokeile vaikkapa perinteisen mutta maukkaan pyttipannun valmistamista poronlihasta, leppoisasti ulkosalla muurikkapannulla paistaen.

 

Poropyttäri

keitettyjä varhaisperunoita
kesäsipulia
savupororouhetta tai -kuutioita tai poromakkaraa
kananmunia
voita
suolaa ja pippuria

Pilko keitetyt varhaisperunat ja kesäsipulit kuutioiksi. Lisää joukkoon joko savupororouhetta, kuutioitua savuporoa tai poromakkaraa. Kuullota pilkotut raaka-aineet voissa muurikkapannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää lopuksi päälle kananmuna ja anna sen hyytyä hetkinen. Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Resepti: pororeseptit.fi

Grillattua pyttipannua kylmäsavuporosta. Kuva: Lapin keittiömestarit r.y.

lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

linkit

Poronliha

  • Vähärasvaista ja terveellistä
  • Hyvä rasvahappokoostumus
  • Paljon proteiineja
  • Runsaasti vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä