Milanon risotto

Milanon risoton perusohjeessa on tomaattimurskaa. Halutessaan sen voi korvata lihaliemellä.

Ainekset

2 rkl öljyä
1 sipuli
100 g herkkusieniä
100 g palvikinkkua
3 dl risottoriisiä
400 g tomaattimurskaa liemineen
8 dl lihalientä
1 laakerinlehti
1 tl timjamia
1 dl hienonnettua persiljaa

Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi herkkusienet ja suikaloi kinkku. Kuumenna kattilassa öljy, lisää sipuli, viipaloidut sienet ja kinkkusuikaleet. Kuullota ainekset. Lisää riisi ja sekoita hetki. Kaada tomaattimurska liemineen kattilaan ja sekoita. Lisää lihaliemi pikkuhiljaa sitä mukaa, kun neste imeytyy. Lisää mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä sopivan kypsäksi. Tarjoa juustoraasteen kera.


Arkiviikon ruokalista 3

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä