Poppaajat nyt

Julkaistu To, 23/10/2008 - 14:17

 

Mikko Aaltonen

Kirjoittaja on helsinkiläinen vapaa kirjoittaja ja dj. Hän on viettänyt 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen mm. päätoimittamalla R:llä alkavia suomalaisia musiikkilehtiä.

Mikko Popppaa

 

Hinni Aarninsalo

Hinni Aarninsalo on freelancetoimittaja, joka rakastaa erityisesti matkustamista ja uusia maailmoja ja siksi aikookin keskittyä niihin lähitulevaisuudessa. 

Hinni Poppaa


 

Jonnu Aho

Konseptoin työkseni YLEn verkkoa. Sen lisäksi usein omaa elämääni. Esim. ensimmäisen ja myös lähes viimeisen bändini 9-vuotiaana Hämeenlinnassa..

Jonnu Poppaa

 

Riikka Ala-Harja

Riikka Ala-Harja on Ranskan Normandiassa asuva kirjailija, joka ramppaa Suomessa alinomaan. Kirjoittaa syksyllä 2009 ilmestyvää romaania sekä sarjakuvaa Parnasso-lehteen.

Riikka Poppaa

 

Päivi Istala

Kuulun ihan reippaasti suuriin ikäluokkiin, noihin kaikesta syyllistettyihin. "Meillä on leveät hartiat, kyllä me kestämme," lausahti asiasta kerran muuan kohtalotoveri.

Päivi Poppaa

     
 

Samae Koskinen

 Tamperelaistunut riihimäkeläinen lauluntekijä, joka teki Intian matkallaan epätoivoisen päätöksen pitää itsensä jälleen ajan tasalla uudesta musiikista. Viime vuodet ovat menneet 60-luvulla.

Samae Poppaa

     
 

Reeta Kantanen

Nimi: Reeta-K. Kantanen. 16-vuotias Helsingin Kuvataidelukion opiskelija. Harrastaa näyttelemistä, japanilaista kulttuuria ja piirtämistä. Pitää suklaasta ja historiasta. Ei pidä hernekeitosta tai kemiasta. Asuu Helsingissä

Reeta Poppaa

     
 

Turo Kuningas

Turo Kuningas on tamperelainen lyhyen linjan kirjoittaja. Juttusarjassaan hän pyrkii nappaamaan rockyhtyeen suoraan lennosta, väsyttää sitä aikansa, nostaa leikkuupöydälle ja fileoi, jos ei kirurginveitsellä niin ainakin oksasahalla.

Turo Poppaa

     
 

Maritta Kuula

Maritta Kuula on pitkän linjan suomalainen lalulaja/lauluntekijä, jonka persoonallisia ja monitahoisia soololevyjä on kuultu jo vuodesta 1992. Kuulan musiikki on humoristista, ilkikurista ja joskus myös ihmisluonteen tummiin vesiin sukeltavaa. Kuula on piristävä väriläiskä suomalaisessa musiikissa.
Maritta Poppaa


     
 

Satu Kurvinen

Satu Kurvinen on yleläinen kyseenalaistaja. Ennen niin äksy ja ärripurri, nykyisin äänensä korottaja.
Satu Poppaa

     
 

Leena Lehtolainen

Olen kulttuurin suurkuluttaja, kirjanarkomaani ja musiikkiholisti. Itken mielelläni elokuvissa ja käyn niin oopperassa kuin punk-konserteissakin. Lempimusiikkiani ovat niin Ramones kuin Schubert, tai Sibelius ja Luonteri Surf.

Leena Poppaa

     
 

Otto Levijärvi

On helsinkiläinen opiskelija. Kiinnostunut kielistä, kirjoittamisesta ja yhteiskunnallisista asioista. Ei pidä matemaattisista aineista ja talven pimeydestä. Pitää räiskintäpeleistä, elokuvissa käymisestä ja raskaasta musiikista

Otto Poppaa

     
 

Miettinen

Takana 25 vuotta puhumista radiossa, Hilse & muita alan lehtiä sekä 200 julkaistua levyä. Edessä TV ja roskakulttuurin sekakäyttäjän uteliaisuus rokkia, sikaria, liikkuvaa kuvaa ja kirjoja kohtaan.

Miettinen Poppaa

     
 

Jani Mikkonen

Jani Mikkonen pitää hyvästä musiikista ja penkkiurheilusta. Ehkä myös hieman työstään Ylen viihdeohjelmien tuottajana.
Jani poppaa

     
 

Paula N

Paula N on helsinkiläinen freelancekirjoittaja, joka pitää marsuista. Hän ei juurikaan kuuntele musiikkia, paitsi baareissa ja joskus kotona. Paula N rakastaa hyvää ruokaa ja hyvää tiskikonetta.
Paula Poppaa

     
 

JP Pulkkinen

J.P. Pulkkinen on toimittaja ja kirjailija. Luuli päässeensä eroon rock-musiikista. Löysi futiksen nelikymppisenä. Niin kuin Jean Renoir joskus totesi, traagisinta elämässä on se, että kaikella on syynsä.
JP Poppaa

     
 

Lotta Savolainen

Lotta Savolainen on 26-vuotias säveltäjä/sanoittaja. Tällä hetkellä ykköspuuhana on musiikin tekeminen Pikku Kukka yhtyeessä. Lotta pitää ystävistään ja nauraa paljon! Oppi kunnioittamaan aamupakkasia ja pilkkihaalaria asuessaan vuoden Elimäellä hevostyttönä.

Lotta Poppaa

     
 

Arttu Silvast

"You've got to know the rules before you can break 'em. Otherwise, it's no fun."
Arttu Popppaa

     
 

Heli Sutela

Heli on teatteritaiteen maisteri ja näyttelijä. Heli ihailee kirjailijoita yli kaiken, mutta on itse onnellisin näytellessään.

Heli Popppaa

     

 

Samuli Sulamäki

Samuli on päivisin toimittaja Yleisradiossa ja iltaisin pelastaa maailmaa demoneilta, epäkuolleilta ja pahoilta lohikäärmeiltä..

Samuli Poppaa

     
 

Katja Ståhl

Katja on Apulanta Oy:n johtaja ja äiti Espoosta.

Katja Poppaa

     
 

Susanna Vainiola

Kohta parikymmentä vuotta musiikkitoimittajana työskenneltyäni käytän populaarikulttuuria yhä lähinnä todellisuupakoiluun. Tykkään porttiteoksista, eli kirjoista, elokuvista ja musiikista jotka avaavat reittejä muihin maailmoihin.

Susanna Popppaa

     
 

Ville Vedenpää

Ville Vedenpää toimittaa ja tuottaa YLEn Pop-uutisia ja ahmii populaarikulttuuria töiden lisäksi vapaa-ajalla mm. katutanssin parissa.

Ville Poppaa