Tekijät ja vakivieraat

Julkaistu Su, 01/06/2008 - 14:20
  • modig_480270.jpg (Kuva: )
  • Popkultin juontajana toimii Silvia Modig – intohimoinen musiikinystävä ja monipuolinen toimittaja, joka
    muistetaan muun muassa YLEn nuortenohjelmista, Pop-komissiosta ja Radio Helsingistä.

Vakivieraat

Ohjelman innokkaina vakivieraina säilyvät johtaja Paulina Ahokkaan lisäksi moottoriturvat muusikko Karri "Paleface" Miettinen, elokuvatuottaja Jarkko Hentula sekä satunnaisemmin Britannian muuttanut peliasiantuntija Jessi Frey ja Keski-Eurooppaa Lord Vicarina kiertävä Kimi Kärki.

 

Paulina Ahokas
Popkultin populaarimusiikin auktoriteetti, Music Export Finlandin johtaja. Katsoo sotaleffat pikakelauksella ja huumaantuu kun moottorimusiikki soi. Peräänantamaton terrieri, joka rakastaa ilmiöiden taustoihin perehtymistä.

 

Jessi Frey
Jessi puhuu miehet suohon, kun aiheena on pyssyt, sota ja räiskintäpelit GT A:sta Quakeen - ja hymyilee viehkosti päälle. Lavalla viileä femme fatale muuttuu konemusiikkibändi Velcran karjuvaksi laulajaksi.

 

Jarkko Hentula
Tunteiden vuoristoradassa matkustava elokuvatuottaja rakastaa jalkapalloa, herkistyy Rambosta ja Mullan alla -televisiosarjasta ja vihaa eläinelokuvia. "Haluan, että valkokangas raiskaa minut!"

 

 

Kimi Kärki
Populaarikulttuurin tutkijamme hurmaantuu 70-luvusta, progesta ja goottilaisista hautausmaista. Kimi tuli Suomessa tunnetuksi doom-bändi Reverend Bizarren kitaristina ja jatkaa Lord Vicarina Keski-Euroopan täyteen buukattujen keikkapaikkojen valloittamista.

 

Karri Miettinen
Karri haluaa herättää sinut mukavuudenhalun apatiasta. Palefacella on mielipide kaikesta ja tuhti faktapaketti väitteidensä perusteina aiheeseen kuin aiheeseen - kuitenkin mieluiten USA:n ylivaltaan, salaliittoihin ja korruptoituneiden vallanpitäjien metkuihin liittyen.

 

Tekijät

Tuottaja: Markku Mastomäki, etunimi.sukunimi(at)yle.fi
Toimitussihteeri: Tulikukka de Fresnes, tulikukka.defresnes(at)yle.fi

 

 

 

Tulevia jaksoja

Julkaistu Ti, 03/02/2009 - 11:00

[UUSINTA] 6.5. Politiikka
[UUSINTA] 13.5. Julkkikset
[UUSINTA] 20.5. Auto
[UUSINTA] 27.5. Suomi

YLE Areena

Julkaistu Ma, 02/02/2009 - 14:21