Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
Mitä kuuluu?
 

Mitä kuuluu Harri Piitulainen?

Kolmetoistavuotiaana Harri Piitulainen nyrkkeili ikäluokkansa mestariksi, miesten mestaruus tuli 17-vuotiaana. Kun Harrin ammatilaisura päättyi, hän oli vasta 23-vuotias.

 

Mitä kuuluu Eila Pienimäki?

Eila Pienimäki nousi kaiken kansan tietoisuuteen jo 20-vuotiaana neitosena. Pitkän uran tehnyt iskelmälaulaja ja taiteilija katsoo tyytyväisenä elämäänsä, vaikka matkalla on ollut raskaitakin aikoja.

 

Mitä kuuluu, Eero Raittinen?

Eero, Jussi & The Boys on yhdistelmä, josta suuri osa suomalaista muistaa Eero Raittisen. Vuodet ovat vierineet, mutta musiikin parissa molemmat veljekset edelleen vaikuttavat, tosin nyt omilla tahoillaan.

 

Mitä kuuluu, Kari Salmelainen?

Kari Salmelainen tuli 1980–luvulla koko kansalle tutuksi Napakymppi–ohjelman letkeänä juontajana. Sitä ennen Salmelainen oli työskennellyt MTV:ssa jo vuosia mm. äänitysapulaisena, lavastemiehenä ja studio-ohjaajana.

 

Mitä kuuluu Tuija Helander?

Yleisurheilun ystävät muistavat Tuija Helanderin upeat juoksut arvokisoissa ympäri maailman. Hänen nimissään on edelleen 400 metrin aitojen Suomen ennätys (54,62), jonka hän juoksi vuonna 1987 Rooman MM-kisoissa.

 

Mitä kuuluu Kati Bergman?

Muusikko ja monipuolinen esiintyjä Kati Bergman tuli tutuksi monelle jo 70-luvulla Tapiolan kuoron eturivistä.

 

Mitä kuuluu, näyttelijä Kalle Juurela?

Suhina-Lempi, Lesti-Kalle ja Vekseli-Ville (Maj-Britt Heljo, Paavo Pentikäinen ja Kalle Juurela) muodostivat koomikkokolmikon, joka mm. Jatkoaika-ohjelmassa kutkutti katsojien nauruhermoja 1960-luvulla.

 

Mitä kuuluu, seiväshyppääjä Pentti Nikula?

Pentti Nikula (s. 3.2.1939) on edelleen ainoa suomalainen yleisurheilun hyppylajien maailmanennätysmies.

 

Mitä kuuluu, Maija-Leena Soinne?

Mitä kuuluu Maija-Leena Soinnelle? Vai pitäisikö kysyä, mitä kuuluu Leppäsen Aune? Niin vahvasti näyttelijä Maija-Leena Soinne muistetaan Täällä Pohjantähden alla –elokuvan roolihahmostaan.

 

Mitä kuuluu, Markku Into?

Runoilija Markku Inton nimi putkahtaa esiin aina, kun puhutaan 60-luvun radikalismista ja underground-kulttuurista.