Killerillä taas kaikki toimi...

Mikä hiivatin logiikka siinä oli että Killerillä meidät ohjattiin parkkiin sinne jonnekkin 2km päähän Kypärämäkeen ja sitten kun me päästiin Killerille, niin se parkkipaikka oli just ja just puolillaan?

Muutenkin Killerin järjestysmiehet käyttäytyivät joitain harvoja poikkeuksia lukuunottamatta todella törkeästi.

Hyvä kysymys

Taisi olla Kahakadun kenttä, missä oli jonkinlainen parkkipaikka. Oletettavasti se raviradan parkkipaikka on varattu medialle ja vip-vieraille sun muille, jotka saapuvat tai eivät, mutta tilaa pitää olla. Merkillistä touhua sinänsä. Voisihan sinne edes muutaman sata autoa ottaa ihan meitä kuolevaisia ja sitten laittaa tiet kiinni, kun se varattu alue täyttyy.

Toimiko killeri?

Tulimme jukojärveltä ja koko keuruuntie oli täys autoja pysäköitynä tienreunaan kilometri tolkulla. Ehkäpä olisi järkevää suunnitella lisää paikoitustilaa killerin ympäristöön, tulevaisuutta silmälläpitäen jotta kaikki mahtuu.

Itselläni ei edes käynyt pienessä mielessä mennä sinne tungokseen. Mielestäni koko killeri ei vaan toimi. Sais kaupunki alkaa pykäämään moottoriurheilukeskusta sen konserttitalon sijaan. Siitä olisi hyötyä monessa suhteessa ja varmasti tiloja voisi käyttää moneen tarkoitukseen ympäri vuoden. Näin saisi suomen mm-ralli uuden kunnollisen superin.

Miksiköhän eivät

Miksiköhän eivät päästäneet ihan siinä vieressä olevalle parkkipaikalle? Eihän se ollu koko aikana kun just ja just täynnä!

Vähän turhan ahdas tuo

Vähän turhan ahdas tuo killeri on, yleisölle ja autoille.