Bugi kuvan julkaisusysteemissä?

En tiedä ovatko muut huomanneet, mutta vain osasta kuvia on näkyvillä korkealaatuinen versio. Keksin viimeinkin mikä tähän on syynä: jos järjestelmään lähettää kuvan, jonka koko on alle 1024x768 niin kuvasta ei näy korkealaatuista versiota. Lähetettäessä tätä korkeamman resoluution kuva, julkaisujärjestelmä pienentää sen 1024x768 kokoon ja korkealaatuinen versio näkyy. Huono puoli tässä on se, että kuvasta tulee suttuisempi kuin oli tarkoitus kun väkisin mennään kokoa muuttamaan.

Itse oon miettiny samaa

Itse oon miettiny samaa probleemaa ja ratkaisin sen niin näppärästi, että katoin preview kuvan urlin ja poistin siitä sen "preview" tagin ;)

Näin näppärästi saatiin korkealaatuinen kuva kehiin!

Kiitos, tuo on hyvä

Kiitos, tuo on hyvä tietää. Tuolla tavoin näkyvät näköjään alkuperäiset versiot kuvista, vaikka niitä olisi julkaisujärjestelmä pienentänytkin.

Voi sonnin muna

Melkein jaksaa alkaa säätämään uusiksi. No eipä noita allekirjoittaneen räpellyksiä kukaan halua isompana nähdäkään. =)

Inhottava ominaisuus

Jos kuva ei ole 4:3-suhteessa (esim. http://ralliradio.yle.fi/node/4313, jossa originaali on 3:2 [3008x2000]) ja jos laittaa leveydeksi 1024, kuva ei ilmesty. Silloin pitää laittaa korkeudeksi minimissään tuo 768.

Julkaisujärjestelmä teki kuvasta suttuisemman, koska se kavensi "korkealaatuisen" kuvan 1024:ään 1155:stä. Samalla korkeus muuttui vähimmäisarvosta 768 lukemaan 681.

Tuollaisia huomioita sain yrittäessäni julkaista paria kuvaa uusiksi.