Milana Misic: Valoa ikkunassa - kiertue

Milana Misic: Valoa ikkunassa - kiertue

Estradilla - Ti 14.9.2010, klo 09.35 - Toimittaja: Susanna Kuhanen

Milana konsertissaMilana konsertissa

Laila Kinnunen oli yksi aikamme arvostetuimmista naislaulajista, jota kunnioittavasti tytär Milana Misic ja Mandshuria - orkesteri tulkitsivat Helsingin Savoy-teatterissa. TV2 taltioi juhlakonsertin.

510
tykkää tästä

Milana Misic vannoi, ettei laulaisi ikinä äitinsä tuotantoa. Kroatialaislähtöinen muusikkoisä Milan ”Miso” Misic oli toista mieltä ja sai tyttärensä pään käännettyä. Tuloksena tästä on kaksi albumillista Laila Kinnusen aikoinaan tunnetuiksi tekemiä lauluja. Ensimmäinen ”Laulumme” nimeä kantava levy ilmestyi vuonna 2008, jonka suurin osa kappaleista on käännösiskelmiä entisajan tyyliin. Jatkoa seurasi keväällä 2009 ”Valoa ikkunassa” nimisellä levyllä, sisältäen 12 ikimuistoista laulua. Enempää Lailan lauluja hän ei aio levyttää.

Milana Misic kiersi Mandshuria-orkesterinsa kanssa, jossa soittavat Juha Tikka (kapellimestari, musiikkisovitukset ja basso) Tuomas Kesälä (piano ja haitari), Jarmo Nikku (kitara ja mandoliini), Arttu Takalo (vibrafoni) sekä Vesa Aaltonen (rummut) Suomen konserttisaleja Valoa ikkunassa-kiertueella. Ohjelmistoon kuului monta tunnettua hittiä että hiukan tuntemattomampiakin Lailan kappaleita sekä Milanan lapsuudenmuistoja. Yllätystä esitykseen toi Lailalle omistettu laulu ”Fly me to the moon”, jonka Milana ja hänen isänsä Milan yhdessä esittivät.

Estradilla - Milana ja Lailan laulut TV2 la 18.9. klo 19.10

Lisää artisteista:Milana Misic

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (14)

Katsoin tuon konsertin digiboksin kautta. Laulutaito on periytynyt äidiltä tyttärelle. Paras kappale kautta aikojen on Lazzarella.

Atro Ti 21.9.2010, klo 14.15

Tällaista lisää,hyvä yle,ja kiitos Milana !

Anonyymi Ma 20.9.2010, klo 10.12

Uskomattoman upeaa Ylen tuotantoa vihdoinkin. Kerrankin ääni ja kuva samaa laatua ja rytmiä. Milanan lievä käheys paljasti kyllä flunssaa mutta kun on näin musikaalinen ja loistava laulaja niin tuolla seikalla ei ollut merkitystä. Lisää tällaista Yle! Toisaalta Milana on niin hyvä että mistä löytyy vastaavaa osaamista jota tallentaa ? Kyllä on tullut ihan riittävästi täysin turhaa livetallennetta Yleltäkin mutta kerrankin osuttiin oikeaan !

Anonyymi Ma 20.9.2010, klo 08.57

Kiitos Milana upeasta konsertista. Olet aivan ihana, pysy aina tuollaisena kuin olet, älä ikinä muutu. Ja koko bändi soitti todella hyvin. Sovitukset ja soundit (kunnon basso) kerrankin kohdallaan, onneksi tämä konsertti tallentui tuonne digiboxin uumeniin. Tätä muistellessa jaksaa painaa taas ensi viikon. Kiitos.

Jarmo Su 19.9.2010, klo 18.55

Kiitos Milana ja bändi. Oli hieno konsertti ja ne ihanat kappaleet.

tanssija Su 19.9.2010, klo 10.22

Kyllä slaavilainen musiikki on kaunista.

Anonyymi La 18.9.2010, klo 23.12

Sovitukset upeita, hyvä miksaus, kaikki kuului, hienoa.
Milana hyvä, mutta ei tarttis välittää, että äiti on laulanut jo ne biisit, omaa tulkintaa lisää!

Anonyymi La 18.9.2010, klo 20.39

Kiitos Milana hieno konsertti ! Olipa kaunis kappale Yöllä,Yöllä ja toinen tietenkin Tiet ! Olispa mahtavaa jos Lailan muistokonsertti nähtäis joskus uusintana !

Anonyymi La 18.9.2010, klo 19.38

Milana laulaa paremmin kuin koskaan eikä vähiten aivan loistavan bändin ansiosta. Bändissä soittaa Suomen ykkösmuusikot, pakko mennä katsoo myös livenä.

Tämä TV-2 esitys oli myös todella hyvin miksattu, jäi jääkiekko katsomatta kun vahingossa piipahdin kakkosen kanavalle.

Bravo Milana ja bändi !

Arska La 18.9.2010, klo 19.17

Tietä kaitaa,lauloi Eija Kantola tosi kauniisti,onkohan ollut Lailan muistokonsertti ? en ainakaan muista nähneeni......Nyt kuitenkin saadaan kuulla Milanan esityksiä Äidin upeista levytyksistä!

Anonyymi Ke 15.9.2010, klo 22.04

Mahtavaa että youtubessa on paljon vanhoja Lailan esityksiä,siinä menee tunti jos toinenkin niitä kuunnellessa,ihana a`la Laila ! Minuun jotenkin kolahtaa tuo slaavilainen musiikki jota Laila esittää se vaan on niin kaunista! Kiitos Milana että saadaan kuulla äitisi kauniita kappaleita,ihan vaan kotisoffalla istuen :))

Anonyymi Ti 14.9.2010, klo 23.12

Toivottavasti kuullaan Tiet kappale myös Milanan esittämänä. Muistan kun Lailan siskoa haastateltiin,niin hän kertoi tuosta kappaleesta että Laila kulki sitä kaitaa tietä.Tuo kappale saa todellakin kyyneleet silmiin.Onhan hänellä paljon hienoja levytyksiä muitakin. Kaunis ele Milanalta levyttää äidin kappaleita,varmaan konsertti on katsomisen/kuulemisen arvoinen !

Anonyymi Ti 14.9.2010, klo 14.52

Tiet on minullekin sellainen biisi, että aina tulee kyynel silmään.

Airi S.

airi_yle Ti 14.9.2010, klo 14.16

Hienoa että saadaan kuulla Lailan ihania kappaleita ! Äänesi Milana alkaa muistuttaan paljon samanlaiselta kuin äitisi.Oma suosikkini on Tiet se vaan on niin kaunis ja koskettava.

Anonyymi Ti 14.9.2010, klo 13.57

Uusimmat

Estradilla

Tunnelmaa ja ajankuvaa säilöön jo 10 vuotta

Estradilla livetaltioinneissa tähtien loistoa

Estradilla-konserttisarja on tallentanut Suomen ykkösartistien ja kokoonpanojen teoksia jo 10 vuotta. Koko ajan on hyvin tärkeänä elementtinä ollut estetiikka: alkuperäinen konserttisalin tunnelma halutaan välittää aina katsojan kotisohvalle asti. Ohjelman tarkoitus on tarjota nautintoja sekä elämyksiä suomalaisen musiikin hengessä.

Estradilla edustaa YLE Tohlopin vahvaa tv-musiikkitaltioinnin perinnettä, mikä ilmenee siinä, että ohjelma on nautinnollista sekä kuvallisesti että äänellisesti. Konsertit ovat lähes suoria livetaltiointeja. Ne on kuvattu yhdellä otolla, minkä ansiosta ”tässä ja nyt” -tunnelma säilyy. Tämä kaikki tehdään niin artistia, orkesteria kuin estradia kunnioittaen. Ohjelman tuotantoprosessissa on haluttu taistella formaatteja vastaan, ja syntyessään valmis tuotos onkin yksilöllisellä tavalla räätälöity teos, joka kestää aikaa.

Estradilla-taltioinnit elävätkin YLE TV2:n ensiesitysten jälkeen tallenteina kuukauden YLE Areenassa, ja useat esitykset ovat saaneet levityksen myös DVD-tallenteina.

Muualla Yle.fi:ssä