Keskustelut

Keskustelut

Keskustele mm. musiikista, artisteista, keikoista, ohjelmista ja tapahtumista YLEn keskustelupalstoilla. Suosittelemme, että rekisteröit nimimerkkisi saadaksesi keskustelupalstan kaikki ominaisuudet käyttöösi. Mikäli olet jo rekisteröitynyt johonkin YLEn verkkopalveluun ja sinulla on YLE Passi -tunnukset, voit kirjautua keskustelupalstalle samoilla tunnuksilla.

Rekisteröi nimimerkkisi hankkimalla YLE Passi -tunnukset

Jotta Satumaa olisi käyttäjille mukava paikka vierailla ja osallistua keskusteluihin sisällöstä, on hyvä listata tähän kaikille yhteisiä pelisääntöjä. Niiden tarkoituksena on säilyttää Satumaan ilmapiiri ystävällisenä ja käyttäjille mieluisana.

Satumaan artikkelien ja videoiden kommentit–osio ei ole paikka muiden käyttäjien arvosteluun. Käyttäjien tulisi keskittyä puhumaan joko tekstistä tai artistista, kuitenkin hyviä käytöstapoja noudattaen.
Myöskään keskustelufoorumia ei tule käyttää muiden käyttäjien tai artistien fanien arvostelemiseen tai haukkumiseen.
Alatyyliset tai herjaavat viestit eivät kuulu Satumaahan ollenkaan. Käyttäjien tulisi myös välttää henkilökohtaisuuksia.
Jos keskustelu tai kommentointi ei pysy kurissa niin ylläpito voi joutua sulkemaan koko ketjun. Se on epäreilua asiallisia käyttäjiä kohtaan, joista Satumaa kuitenkin pääasiassa koostuu.
Ylläpidolla on oikeus muokata tai poistaa viestejä parhaaksi näkemällään tavalla.
Käyttäjien tulisi mieluummin ottaa yhteyttä ylläpitoon asiattomista viesteistä kuin väitellä niistä muiden käyttäjien kanssa.
Ylläpidon tehtävä ei ole poistaa kommentteja vain sen takia, että käyttäjä on eri mieltä toisen kanssa. Erottakaa asiattomuus ja mielipide-ero toisistaan.

Satumaa

Yleistä keskustelua mm. musiikista, artisteista ja keikoista.

Tangomarkkinat

Keskustelua Tangomarkkinoista ja tangokilpailijoista.

Tartu Mikkiin

Tartu Mikkiin -ohjelman keskustelupalsta.

Muualla Yle.fi:ssä